Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemétség lenne, ha tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne, ha tényleg elfenekelném, amiért elvesztette a fogadást?

Figyelt kérdés

A suliban van egy nálam fiatalabb lány (én 17 vagyok, ő 16), aki teljesen odavan értem, de én nem igazán szeretnék összejönni vele. Múlt héten rávett egy fogadásra azzal, hogy ha ő nyer, elviszem egy rendes randira, ha pedig én, akkor büntetésből elfenekelhetem (valami durvát akartam mondani, amivel elijesztem...).

Végül én nyertem, és azóta el is kezdett cukkolni azzal, hogy gyáva vagyok, ha nem csinálom meg, amit ígértem, ráadásul a közös barátaink előtt, úgyhogy egyre kínosabb...

Kedvem lenne kicsit tényleg megbüntetni ezek után, meg valamennyire izgat is a gondolat, mert elég jó segge van, de nem tudom lehetne-e bajom belőle, vagy nem használnám-e ki nagyon durván ezzel, hogy fizikai fájdalmat okozok neki "csak úgy" poénból, mikor ő valszeg tényleg belém van zúgva. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2023. jan. 16. 19:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Na most, ha hajnali fél 2-kor beszámolót ír, akkor nem történt meg....
2023. jan. 21. 01:34
 32/40 anonim válasza:
56%
Hát barátom. Először is örülök, hogy azért próbálsz tisztelettudó lenni a csajszival. Másrészről bárcsak az én suli társam lenne...az ilyen csaj az egy álom. Én biztos (nem durván, de érezhetően, viccesen) elfenekeltem volna a csodás pucér segget. Csak legközelebb úgy fogadtam volna, ha én veszítek ő fenekel el engem, nagyon alaposan... (így fair :)) és hidd el igyekeztem volna veszíteni... Mázlista vagy. Ilyen csajt. Basszus, ha kicsit is kedveled őt el ne szalaszd. Én mindent megadtam volna egy ilyen csajsziért..
2023. jan. 29. 19:15
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Legyetek csak ketten. Fektesd a térdedre, tolja le a nadrágját. Ha tanga van rajta az maradhat, de a bugyit is tolja le, és adjad neki! Fel fog állni a farkad, és aztán megmutathatod hogy mennyire vagy férfi.
2023. febr. 3. 11:04
 34/40 anonim ***** válasza:
74%
Mi lett végül ebből a történetből? Engem érdekelne, akár privátban is :D
2023. ápr. 19. 10:14
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott, ahogy Sheldon elfenekeli Amy-t. :)
2023. ápr. 19. 10:17
 36/40 anonim ***** válasza:
80%
Ez engem is érdekelne ha nem is itt privátban
2023. ápr. 20. 15:09
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu volt a dolog, én is szívesen olvasnék élménybeszámolót :)
2023. máj. 2. 10:37
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Végül mit lett, hogy történt?
2023. máj. 2. 15:02
 39/40 A kérdező kommentje:

Na jó, valahogy furának éreztem volna ezt így mindenkivel megosztani, meg ritkán is járok erre az oldalra, de ha ennyi embert érdekel, akkor röviden leírom :D

Szóval tényleg elfenekeltem abban a házibuliban még januárban. Azért cserébe, mert mások előtt cukkolt, ütöttem párat ruhában a fenekére a nappaliban a kanapén, aztán bevittem egy szobába, és ott a meztelen seggére kapott még pár erősebbet kézzel, meg tízet egy fakanállal, amit a konyhából szereztünk. :D

Nem fogtam magam vissza, a végére már könnyes volt a szeme, de kibírta, nem tiltakozott. Utána kicsit rosszul éreztem magam, hogy mennyire fájhatott neki, úgyhogy megölelgettem kicsit, meg beszélgettünk, mielőtt visszamentünk a többiek közé.

Több nem volt azóta sem, szerintem még mindig tetszem neki, de kevésbé mert közeledni...

2023. máj. 4. 15:44
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Na végre, na végre írtál, jól tetted a fenekelést.
2023. máj. 4. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!