Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemétség lenne, ha tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne, ha tényleg elfenekelném, amiért elvesztette a fogadást?

Figyelt kérdés

A suliban van egy nálam fiatalabb lány (én 17 vagyok, ő 16), aki teljesen odavan értem, de én nem igazán szeretnék összejönni vele. Múlt héten rávett egy fogadásra azzal, hogy ha ő nyer, elviszem egy rendes randira, ha pedig én, akkor büntetésből elfenekelhetem (valami durvát akartam mondani, amivel elijesztem...).

Végül én nyertem, és azóta el is kezdett cukkolni azzal, hogy gyáva vagyok, ha nem csinálom meg, amit ígértem, ráadásul a közös barátaink előtt, úgyhogy egyre kínosabb...

Kedvem lenne kicsit tényleg megbüntetni ezek után, meg valamennyire izgat is a gondolat, mert elég jó segge van, de nem tudom lehetne-e bajom belőle, vagy nem használnám-e ki nagyon durván ezzel, hogy fizikai fájdalmat okozok neki "csak úgy" poénból, mikor ő valszeg tényleg belém van zúgva. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2023. jan. 16. 19:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
25%
Én mindkettőtöket.
2023. jan. 16. 20:08
 12/40 Prókátor ***** válasza:
90%
Csapj neki oda! Azért társaság előtt ne a pucér seggére... de kettesben úgy!
2023. jan. 16. 20:41
 13/40 anonim ***** válasza:
90%
Verd el a valagát!
2023. jan. 16. 20:45
 14/40 anonim ***** válasza:
88%
Csapj rá, mindkettőtöknek nagyon vicces lesz.
2023. jan. 16. 21:02
 15/40 A kérdező kommentje:
Gonoszak vagytok! :D De tényleg nem akarom, hogy puhapöcsűnek tartsanak, csak azért még sem fenekelhetem el a suliban, ha meg áthívom magamhoz, azt megint félreértheti... Arra gondoltam, hogy ha legközelebb ott vagyunk valami házibuliban, valahogy viccesen, de határozottan a térdemre fektetem, és csapok rá párat nem túl erősen, ez szerintetek elég? :D
2023. jan. 16. 21:09
 16/40 érdeklődő35 ***** válasza:
90%
Mindenki elött kellene ráütni a fenekére, vagy mindenki előtt poénkodik azzal, hogy nem mered otthon elfenekelni?
2023. jan. 16. 21:09
 17/40 A kérdező kommentje:
Mindenki előtt poénkodik, nem volt szó ilyenről, hogy hol meg hogyan kéne ráüssek :D
2023. jan. 16. 21:32
 18/40 anonim ***** válasza:
93%

A fogadás az fogadás, szép dolog ha valaki állja a szavát, valószínű ő is tisztában volt vele, hogy mit vállal. Szerintem állj bele a dologba, és tedd meg, emiatt nem fog megsértődni az biztos. Egyébként okos a csaj, te pedig csapdát állítottál magadnak, mert vagy randi lett volna belőle, vagy intim közelség. Ha ő hozza fel, akkor szerintem nem kihasználás.

Fura lehet neked, mert férfi, nem üt meg nőt, de ez leginkább haragból igaz, kölcsönös beleegyezés esetén nincs ezzel baj, ez ne zavarjon.

Hogyan? Én biztos, hogy úgy ütném, hogy megérzze. Persze ésszel, nem kell kékre-zöldre verni, de ha egy kis pirosságot okozol az teljesen renbden van, legyen tétje annak a fogadásnak. Előtte beszéljétek meg, hányat kap a fenekére. 5-10 szerintem ilyen esetben bőven elég. 5 alatt azért komolytalan. Az első ütés során fel tudod mérni a reakcióját. Ha könnyedén tűri a következő legyen erősebb, ha látod rajta, hogy nem tetszik, akkor lehet gyengébb. Az a jó ha kicsit izgága közben.

Ha kézzel adod gyakorlat nélkül azért szerintem olyan nagy kárt nem fogsz tudni okozni, nem kell aggódni. Aki ügyes az kézzel is lilára tud verni egy feneket, de első alkalommal neked lehet jobban fog fájni, mint neki, ha nem jól ütöd, szóval kézzel történő verésnél nem félnék. Előtte utána rövid simogatást kaphat a feneke.

Eszközzel verni vagányabb, de veszélyesebb. Menő lehet lecsatolni az öved és azzal ütni, ha van önuralmad, és nem vered vele szét a csajt, akkor ez adhat feelinget, de légy óvatos. Jobb, ha előtte magadon pl. combodon kipróbálod, hogy mi az az erősség, ami már csíp, kellemetlen, de még nem túlzás.

Akárhogy is lesz, én úgy csinálnám, hogy egy kicsit fájjon neki. Hidd el, ő annak is örülni fog, hogy foglalkozol vele. Utána tisztázzátok, hogy több ilyen fogadás nem lesz, ezt csak a fogadásból csináltátok.

Megalázó? Ha nem kitárulkozó pózban csinálja és nem vagy vele lekezelő, akkor nem megalázó. Döntsétek el, hogy a nadrág marad-e. Ha mégis szeretnél tőle valamit, akkor nadrág le, ha viszont tényleg nem akarsz tőle semmit, akkor maradjon a nadrág.

Hol? Ha haverok előtt cukkol és marad a nadrág, akkor akár a haverok előtt is. Öledbe fekszik, vagy megfogja a bokáját, és úgy kapja az üzéseket. Pár perc alatt megvan, és nem látszódol puhapöcsnek. Gondolom van az iskolának eldugottabb része, főleg délután, maradtok egy kicsit órák után.

Ha viszont meztelen fenekét akarod verni, akkor találozzatok akár nálad, akár valami semleges helyen, de akkor azért sejthető hogy mégis lesz folytatás.

2023. jan. 16. 22:42
 19/40 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem mered küld el nyugodtan hozzám😉😉
2023. jan. 17. 00:01
 20/40 érdeklődő35 ***** válasza:
85%
Szerintem kettesben akarna maradni veled és meztelen popsira kapni. Így nem tudnád elkerülni, hogy hozzáérj intim környezetben, és abban bízik, hogy ez megváltoztat nálad valamit
2023. jan. 17. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!