Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne, ha tényleg elfenekelném, amiért elvesztette a fogadást?
A suliban van egy nálam fiatalabb lány (én 17 vagyok, ő 16), aki teljesen odavan értem, de én nem igazán szeretnék összejönni vele. Múlt héten rávett egy fogadásra azzal, hogy ha ő nyer, elviszem egy rendes randira, ha pedig én, akkor büntetésből elfenekelhetem (valami durvát akartam mondani, amivel elijesztem...).
Végül én nyertem, és azóta el is kezdett cukkolni azzal, hogy gyáva vagyok, ha nem csinálom meg, amit ígértem, ráadásul a közös barátaink előtt, úgyhogy egyre kínosabb...
Kedvem lenne kicsit tényleg megbüntetni ezek után, meg valamennyire izgat is a gondolat, mert elég jó segge van, de nem tudom lehetne-e bajom belőle, vagy nem használnám-e ki nagyon durván ezzel, hogy fizikai fájdalmat okozok neki "csak úgy" poénból, mikor ő valszeg tényleg belém van zúgva. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Hidd el, klassz dolog. Először kisebbeket adj, aztán jöhetnek nagyobbak, így hozzaszokik az a formás ki popó. :) Nem kell szétcsapni, nem kell sírásig, jó támpont, ha figyeled a reakcióit - utóbbiról nem kell tudnia. Fantasztikus nyoma lesz, a bugyi is lekerülhet.
Ő tutira élvezni fogja, de sanszos, hogy te is. Fogadhattok máskor is!
Te szeretnéd.
Úgy tűnik, ő is szeretné.
Mi a gond?
Ne legyél nagyon durva és kész.
Nem gondoltam, hogy ilyen sok embert érdekel ez a kérdés, de végül azt találtam ki, hogy péntek este lesz egy házibuli ahol mindketten ott leszünk, ott félrevonulunk egy szobába, és megkapja a csaj, amire vágyott. :D
Szóval holnapig lehet még tippeket adni, ha valaki szeretne. :D
Szerintem hitegeted a lányt. Biztos nem szándékosan, de valójában az ő és sokak olvasatában ugyan abban fogadtatok. Ha ő nyer, akkor randiztok és közel kerülhettek egymáshoz, viszont ha te nyersz, akkor szexeltek. Mivel te bevállaltad a "fenekelést", ezért biztos benne, hogy szexelni akarsz vele. Ő nem a fenekelésre vágyik, hanem rád. Most csapsz a fenekére párat és kész? Szerintem ez nagyon megalázó lenne. Arra számít, hogy közelebb kerültök egymáshoz. A fenekelés, csak egy játék a szexig vezető úton.
Ha nem akarsz vele ismerkedni, akkor szerintem lépj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!