Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan nőt, akit elfenekelhetek? 26/F
Sajnos egyik párkapcsolatomban sem volt rá vevő a lány.
Pedig nagyon vágyom erre, persze nem durván, csak kézzel. Most már ott tartok, hogy akár fizetnék is érte, de nem tudom, hogy találjak hozzá partnert.
Engem meg nem akar elfenekelni a párom pedig hason fekvő pózban milyen jó lenne :D
(Nem keresek rá mást)
Társkereső szexkapcsolatra vagy fizetős. Igazából máshogy nem derül ki időben mit gondol a másik a dologról csak ha már alapból szexuális témában indul az ismerkedés. De ha valaki rendes kapcsolatot akar szerintem ritkán dobja be az első randin a "fétiseit"
Én szoktam ezt néha hagyni pasiknak pénzért. Csak kézzel, szigorúan szexmentesen. Ha érdekel, írj.
23/L
Budapesti vagy kérdező, mennyi idős?
5
A kérdező nem fenekelni akar!
21L/D
Tényleg van aki ezért fizet?
Egyébként a kérdésre is reagálva, szerintem kb bárhol. A legtöbb lánynak tetszik, ha néha dominánsabb vele egy férfi az ágyban és a fenekelés is belefér. Valószínűleg hülyén adtad elő, mert ez tényleg nem egy extrém fétis vagy olyan dolog ami ne lehetne egy teljesen átlag együttlét része előjátékként.
5. Na eriggy a...
Kérdező, pedig vannak erre vevő lányok :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!