Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy elfenekelhessem?
Figyelt kérdés
nem akarja engedni hogy elfenekeljem... én nagyon szeretném...2018. jan. 27. 14:00
2/7 Leilus29 válasza:
Ha nem engedi inkabb hadd...te sem mennel bele olyanba amit nem akarsz mindenki mas en paromnak konnyebb mert nekem nem kell konyorogni en ilyen vagyok😂ezt nem lehet raeroltetni nekem is vannak dolgok mondjuk amiert nekem is konyorog es megsem
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
A másodiknál a csaj épp készült pofán vágni a fiút
5/7 anonim válasza:
ma 14:42: Nem is tudtam. Persze az esetek kb. 1 %-ában tényleg előfordult hogy a lány megkergetett majd elkapott és alaposan elnáspángolt, de ettől mégjobb volt a játék. A többi esetben teljesen megőrültek a kölcsönös fenekelős játékokért. Sőt férfiként még én lepődtem meg hogy mennyire erősen kívánják az ilyen játékokat.
6/7 anonim válasza:
Én szívesen benne lennék abban, hogy elfenekeljenek.
7/7 anonim válasza:
ha nincs ilyen fantáziája, és nem szereti a minimum kisebb fájdalmat, akkor nem fog menni. lehet belemegy a te kedvedèrt, de úgy nem az igazi.
én imádom ha elfenelelnek, vágyok is rá, és ha a srácnak nem jött be de a kedvemèrt megpróbálta, úgy erőltetett volt és nem izgató. pont ez a lènyeg, hogy mindkét felet izgassa az alà ès felèrendeltség érzete, mèg ha csak kicsit is... pont ez a büntetés érzet, hogy "na most megkapod, te rossz kislány" a dolog pikantériája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!