Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat, ha elfenekelheted a nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat, ha elfenekelheted a nőt?

Figyelt kérdés

Csak előjáték egyik apró részeként.Kicsit ráütsz,simogatod,lehúzod a bugyit,megint ráütsz,bedugod az ujjad,benyalsz,simogatod és megint ráütsz.Ilyesmi.

Csaj vagyok

2018. ápr. 2. 00:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Igen izgat minden amit meg lehet csinálni vele. Kipróbálod?
2018. ápr. 2. 00:18
 2/29 anonim válasza:
En azt szeretem, ha a lanyt ledontom az asztalra es csapkodom a csupasz feneket.
2018. ápr. 2. 00:18
 3/29 A kérdező kommentje:
és olyankor mondasz valamit? vagy hallgatod csak,ahogy felnyög minden egyes csapásra?
2018. ápr. 2. 00:22
 4/29 anonim ***** válasza:
Engem igen! F.
2018. ápr. 2. 00:22
 5/29 anonim ***** válasza:
55%
Miért üssem? Az fáj. Símogatni, benyalni, ujjazni viszont akár fél órán keresztül is. Az mégiscsak izgalmasabb, mint csapkodni, nem? :)
2018. ápr. 2. 00:23
 6/29 A kérdező kommentje:
nekem izgatóbb,ha simogatás,kis benyalás közben rá is csap,mivel a puncit ingerli a nyomás,ugyanis oda is kihat.Bár neked gondolom nincs puncid,ezért nem tudod.
2018. ápr. 2. 00:24
 7/29 A kérdező kommentje:
miért fájna amúgy??? nem lapáttal ütöd,hanem a kezeddel. Egy férfi pedig pontosan érzi,mekkora erővel kell ütni,hogy az inkább erotikus és izgató legyen.Nem full erőből kell...
2018. ápr. 2. 00:25
 8/29 anonim ***** válasza:
Engem izgat, ha jól megpaskolhatom, megmarkolászhatom és már attól nedves lesz mire odanyúlok. Közbe ecsetelem mennyire kívánom és milyen keményen fogom megdugni.
2018. ápr. 2. 00:25
 9/29 anonim ***** válasza:
En imadom ha ezt csinalja egy ferfi:D
2018. ápr. 2. 00:27
 10/29 A kérdező kommentje:
én egyrészt azért szeretem,mert élvezem,hogy ilyenkor ő olyan "férfias", másrészt izgat a tudat,hogy tudom,miért csinálja, harmadrészt amit már említettem : beleborzong a puncim is.
2018. ápr. 2. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!