Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat, ha elfenekelheted a nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat, ha elfenekelheted a nőt?

Figyelt kérdés

Csak előjáték egyik apró részeként.Kicsit ráütsz,simogatod,lehúzod a bugyit,megint ráütsz,bedugod az ujjad,benyalsz,simogatod és megint ráütsz.Ilyesmi.

Csaj vagyok

2018. ápr. 2. 00:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

igen,nálam legalábbis az "ütéshullámok" eljutnak a bőröm alatt a nuniig, hiszen azért nincs az olyan messze:)

minden egyes "csapás" kicsit olyan,mint mikor a puncijára ütsz egy gyengédet.

2018. ápr. 2. 04:03
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen sőtt mondja is hogy csináljam kicsit erőssebben mert csak úgy tud ellazulni . De ezt általában akkor kèri mikor vetkőztetem őt meg mikor seggbe rakom neki.
2018. ápr. 2. 04:31
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy szoktam ahogy leirtad. Pucsit az ágyon, felhúzom a szoknyát, vagy le a nacit, közben simogatom a popsit. Csókolgatom mindenhol, bugyin keresztül a puncit, közben jó nagyokat szippantok az isteni punciszagból, 1-1 csapás a popsira. Sokat szoktam játszani úgy hogy rajta van még a bugyi, aztán azt is először félig húzom csak le, akkor már pici nyalás is jön. Mire eljutunk odáig hogy lekerül minden ruha, már tiszta nedv minden. :) És piros a popsi! :P
2018. ápr. 2. 07:37
 24/29 anonim ***** válasza:
Igen! :).
2018. ápr. 2. 08:48
 25/29 anonim ***** válasza:
NanÁ!
2018. ápr. 2. 08:57
 26/29 A kérdező kommentje:

most nem tudom,miért,de elképzeltem a fordítottját..hogy a nő fenekeli el a pasit :D

jajj...az inkább vicces...

2018. ápr. 2. 09:09
 27/29 anonim ***** válasza:

Igen, de én tovább is mentem, amikor a párom azt szerette. Volt hogy kikötöttem az asztalhoz, esetleg nem csak tenyérrel csaptam rá. És kiegészítő kisebb nagyobb fájdalmat okozó eszközöket is használtunk a játék pillanatnyi érzése szerint a mellén.

És nálunk nem csak előjátékként szerepelt, hanem köztesként is. Akár két orgazmus közt- ujjal, farokkal- vagy szex közben. 😎😍🤩

2018. ápr. 2. 09:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen. Mértékkel szeretem. De csak úgy, hogy ne legyen piros a popsija - annyira.
2018. ápr. 2. 12:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Igen, izgat.
2018. ápr. 2. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!