Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat, ha elfenekelheted a nőt?
Csak előjáték egyik apró részeként.Kicsit ráütsz,simogatod,lehúzod a bugyit,megint ráütsz,bedugod az ujjad,benyalsz,simogatod és megint ráütsz.Ilyesmi.
Csaj vagyok
igen,nálam legalábbis az "ütéshullámok" eljutnak a bőröm alatt a nuniig, hiszen azért nincs az olyan messze:)
minden egyes "csapás" kicsit olyan,mint mikor a puncijára ütsz egy gyengédet.
most nem tudom,miért,de elképzeltem a fordítottját..hogy a nő fenekeli el a pasit :D
jajj...az inkább vicces...
Igen, de én tovább is mentem, amikor a párom azt szerette. Volt hogy kikötöttem az asztalhoz, esetleg nem csak tenyérrel csaptam rá. És kiegészítő kisebb nagyobb fájdalmat okozó eszközöket is használtunk a játék pillanatnyi érzése szerint a mellén.
És nálunk nem csak előjátékként szerepelt, hanem köztesként is. Akár két orgazmus közt- ujjal, farokkal- vagy szex közben. 😎😍🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!