Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy valaki miután megkapott, eltűnt, vagy szakított veletek?

Figyelt kérdés

Ezt nem az egy éjszakás dolgokra értem.

Hanem, hogy ti többet vártatok a dologtól, akár kapcsolat, stb., de miután túl voltatok rajta, elegánsan, vagy nem, de közölte hogy számára ez ennyi volt?

#szex #lelépés #többet vártam
2023. jan. 16. 02:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem igaz, hogy a nők mindig többet várnak, csak egy normális kapcsolatot keresnek, ha már egyszer lefekszenek valakivel. Kivéve, ha előre tisztázott, hogy semmi komoly.

Az pedig igazán gáz dolog ránk, pasikra nézve, hogy szűz lányoknál is eljátszuk ezt. 2 szűz lánnyal voltam eddig, mindkettőt több éves kapcsolat követte, és nem azért, mert szüzek voltak, hanem mert bennük találtam meg akkor a másik felem.

2023. jan. 16. 08:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy lányokhoz szól a kérdés, ennek ellenére, hadd válaszoljak rá férfiként.

Először is, ha én nem akarok egy lánytól többet, csak szexet (alkalmit, vagy hosszabb távút), azt előre megbeszélem vele, mert szerintem ez így korrekt. Sajnos így is akadt olyan nő, aki - hiába beszéltük meg előre, hogy mit lehet és mit nem - többet akart, és én voltam a szemét, hogy én meg nem.

Sajnos ilyen is van.

2023. jan. 16. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem mindig többet akartak, hiába volt csak egy alkalmas dolog megbeszélve, újabb és újabb alkalmat akartak. :) Én voltam az, aki eltűnt, hogy felejtsen el. :D

L

2023. jan. 16. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác még régebben, akivel randiztam párszor, de végül nem jöttünk össze, viszont pár hónappal később újra találkoztam vele egy baráti társaságban, és újra közeledni kezdett. Azt gondoltam, meggondolta magát velünk kapcsolatban, és bár nem szoktam belemenni ilyesmibe, de egy ideje már bele voltam zúgva, szóval felmentünk hozzám, de később feltűnően gyorsan lelépett és másnap sem jelentkezett. Végül kiderült, hogy neki csak ennyi volt, de ha úgy nézzük én voltam a hülye, mert az érzéseim miatt nem gondolkoztam logikusan, pedig sejthettem volna, hogy gyanús a szitu. Ő meg ezt kihasználta. Nem mondom, hogy minden pasi ilyen, meg tuti hogy csajok is csinálnak hasonlót, de nekem sajnos van ilyen tapasztalatom. Nem balhéztam aztán de akkor döntöttem el, hogy végleg elfelejtem.
2023. jan. 16. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Azt megértem ha komolyabb kapcsolatot nem szeretne a férfi, ezért vagy azért, az mindegy.

De ha egy újabb szexet sem szeretne, na ott már lehet van valami baj. 😁

2023. jan. 16. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Többször előfordult fiatalon, átvertek újra és újra, amíg rá nem jöttem mennyire naív vagyok. Azóta erősebb a szűrőm és nem dugok, azonnal amikor csak kívánok egy palit.
2023. jan. 16. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!