Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy valaki miután megkapott, eltűnt, vagy szakított veletek?

Figyelt kérdés

Ezt nem az egy éjszakás dolgokra értem.

Hanem, hogy ti többet vártatok a dologtól, akár kapcsolat, stb., de miután túl voltatok rajta, elegánsan, vagy nem, de közölte hogy számára ez ennyi volt?

#szex #lelépés #többet vártam
2023. jan. 16. 02:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Mindig van 1-2 figura aki csak "arra" hajt, de ha megvolt a strigula akkor már kámforrá is válik.
2023. jan. 16. 02:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, hogy sokan csak megjátszák magukat, hogy meglegyen végre a vadászat öröme, sőt, egy időben nekem is voltak hasonló ösztöneim, de én nekem soha nem volt képem felöltözés közben közölni, hogy helló, vagy csak nem jelentkezni többet. Számomra ez gerinctelenség volt már akkor is. Aztán pár hónap múlva mindnek vége lett, mert csak félig voltam benne. Lehet ez volt jobb, de én akkor így éreztem jónak.
2023. jan. 16. 02:34
 3/16 A kérdező kommentje:
*lehet ez se volt sokkal jobb - így akartam írni
2023. jan. 16. 02:35
 4/16 anonim ***** válasza:
2%
hát de a nők mindig többet várnak :D szóval ez minden esetre igaz
2023. jan. 16. 05:16
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen volt, sokszor csak egy dugásra kelettem, 22/l
2023. jan. 16. 06:12
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Volt nagyon szomi voltam miatta.
2023. jan. 16. 06:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt. A szüzességem is így tűnt el. Én kapcsolatnak hittem, majd csak egy strigula lettem.

Szerintem a srácnak azóta nincs normális kapcsolata.

2023. jan. 16. 06:30
 8/16 anonim ***** válasza:

És jól gondoltam, most sincs senkije.

7.

2023. jan. 16. 06:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Olyan akitől én többet akartam de ő nem, még nem volt. Olyan igen, hogy egyikőnk se akart szex után többet.
2023. jan. 16. 07:44
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen volt, kivárta amíg lefeküdtünk aztán teljesen eltávolodott. Majd egy hónap után rámírt, hogy akkor barátság extrák lehetne e köztünk, mert ő ilyen nehéz eset és ezt megmondta. Borzalmasan rosszul esett.
2023. jan. 16. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!