Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőként csináltál már más feleségének gyereket?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 13:59
11/21 anonim válasza:
10 vagyok, akartam : hosszabb ideje nem sikerult:)
12/21 anonim válasza:
10/ Egyszer én is kaptam egy ilyen felkérést , de nem azért mert a házaspárnak nem lehetett gyermeke , hanem mert a nő meg akarta bosszulni a férjének , hogy megcsalta .
Még pedig azzal , hogy a férje tudta nélkül , együtt felneveljenek egy olyan gyermeket , akiről a férj azt hiszi , hogy tőle van .
Persze én is nemet mondtam .
Nem akartam véletlenül sem bonyodalmakat , meg emberségből sem tettem meg .
13/21 anonim válasza:
12es ez azert durva. Ilyen idiota nőt. Dugjon félre oszt annyi.
14/21 anonim válasza:
13/ )Igen az élet sok meglepetést tartogat olykor számunkra .
És a nőkben is sok minden rejtőzik .
15/21 anonim válasza:
Nekem csináltak... Kiszakadt a gumi. Kifizette az abortuszt. 34n
18/21 anonim válasza:
Igen. A feleségem barátnőjének, mert a férje nemző képtelen.
19/21 anonim válasza:
Feleségem hugának,mert férjnek nem volt lőszere.
Természetesen mindet lepapiroztunk,nehogy a "zabi-baba"
a nyakunkba szakadjon.
20/21 anonim válasza:
Ez egy kicsit sok nekem. Barátnak, rokonnak csinálni gyereket rosszabb, mint egy random idegennek, hiszen az ő nőjét csinálod meg, és a saját gyereked nő fel előtted, aki bácsinak hív. Remélem kamuztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!