Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet szeretőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet szeretőként is korrektnek lenni?

Figyelt kérdés

Egyszer hozzáférhető és nyit, odavan, hogy mennyire kíván…máskor pedig nem válaszol az üzeneteimre, próbálkozásaimra, amikor én is kezdeményeznék, nekem is jól esne.

Nem értem… hogyan lehet ezt kezelni? Miért nem lehet kölcsönösen?

2022. dec. 1. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%

Te vagy a szerető? Nem is értem mit vársz

Ha a pasija/csaja nem tudja hogy te vagy neki nyilván ha vele van nem tud neked irni

De elég gáz vagy.

2022. dec. 1. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Mert önző.
2022. dec. 1. 22:01
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Mert ha nem független az illető, akkor a szerető mindig csak a 2. helyen lesz!

50Ffi

2022. dec. 1. 22:09
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Mi ebben az inkorrekt? Az az inkorrekt, ha valaki csalja a másikat, nem az, ha hanyagolja a szeretőjét.
2022. dec. 1. 22:16
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanezt játszom most 3 vonalon! Szó szerint ezt és az idegbaj kerülget. Ez népbetegség lett?!
2022. dec. 1. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
3 ember szeretőjének nem lehet lenni. Az nem szerető. Más szavunk van rá.
2022. dec. 1. 22:21
 7/16 A kérdező kommentje:

Mármint mit 5-ös? Te teszed ezt a szeretővel, hogy ambivalens módon viszonyulsz, vagy veled teszik?

Nekem ez nagyon rosszul esik…

2022. dec. 1. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva, sokan sokféle okból tartanak szeretőt. Van, aki szerelmes lesz valakibe. Van, aki boldogtalan otthon. Van, akinek kell a plusz az otthoni mellé. Van, aki nem akar kiszállni az otthoni kapcsolatból, és a szerető a játszma része.

Nekem eddig két szeretőm volt. Korrekt és diszkrét voltam, de egyik sem tudta kezelni, hogy nem őket választom (pedig ezt előre közöltem), és hogy ha nem velük vagyok, akkor semmi jelét nem mutatom, hogy szeretem őket. Ma már csak férjes asszonnyal vagy stabil párkapcsolatban lévő nővel tudnám elképzelni a szeretői viszonyt is.

2022. dec. 1. 22:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Itt szó sincs arról, hogy össze akarnék vele jönni…nem vagyunk olyan élethelyzetben.
2022. dec. 1. 22:36
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Akkor írd már le pls, hogy mi a szituációtok: kor, nem, élethelyzet. Mert ez így teljesen értelmezhetetlen.
2022. dec. 1. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!