Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet szeretőként is korrektnek lenni?
Egyszer hozzáférhető és nyit, odavan, hogy mennyire kíván…máskor pedig nem válaszol az üzeneteimre, próbálkozásaimra, amikor én is kezdeményeznék, nekem is jól esne.
Nem értem… hogyan lehet ezt kezelni? Miért nem lehet kölcsönösen?
Multicégnél együtt dolgozunk már évek óta, de külön részlegen, csak vannak közös projektek, amikor találkozunk. Mindketten házasok évek óta szintén. Neki gyerekei is vannak…:( tudom no comment, de ez most nem számít a kérdés szempontjából. Pár hónapja tett lépéseket felém elég intenzíven, amit fogadtam , az okát most nem írnám le. Ez az intenzitás azonban erősen hullámzó és nem értem ezt, ennek a működését… valamikor iszonyú odaadó, utána alig hozzáférhető ….
35 , 39 évesek vagyunk
Lehetne korrektnek lenni, de sokan még egy házasságban sem azok, mint pl. ti sem. Gondolom egyikőtök részéről sem nyílt a dolog a saját tàrsatok előtt, hogy félrekúrtok.
Egyébként ahogyan viselkedik veled, az pontosan megmutatja, hogy mennyit is érsz neki. Ugyanúgy, ahogyan te is bizonyítod, hogy mennyit ér neked ezzel a lépéseddel a házastársad.
Nem értem, hogy miért akar bárki önként egy ilyen emberrel szenvedni?
Egy ilyen kapcsolat az élvezetről szól. Ha neked ez teher, negatívum, akkor hagy rá és ne találkozz vele.
Nehogy már még egy szexkapcsolattal is csak a probléma legyen több...
Én is voltam már így, ejtettem, ennyi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!