Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet szeretőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet szeretőként is korrektnek lenni?

Figyelt kérdés

Egyszer hozzáférhető és nyit, odavan, hogy mennyire kíván…máskor pedig nem válaszol az üzeneteimre, próbálkozásaimra, amikor én is kezdeményeznék, nekem is jól esne.

Nem értem… hogyan lehet ezt kezelni? Miért nem lehet kölcsönösen?

2022. dec. 1. 21:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Multicégnél együtt dolgozunk már évek óta, de külön részlegen, csak vannak közös projektek, amikor találkozunk. Mindketten házasok évek óta szintén. Neki gyerekei is vannak…:( tudom no comment, de ez most nem számít a kérdés szempontjából. Pár hónapja tett lépéseket felém elég intenzíven, amit fogadtam , az okát most nem írnám le. Ez az intenzitás azonban erősen hullámzó és nem értem ezt, ennek a működését… valamikor iszonyú odaadó, utána alig hozzáférhető ….

35 , 39 évesek vagyunk

2022. dec. 1. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Beszélj vele.. Nekem is volt szeretőm és nagyon érzékenyek az ilyen viszonyok. Fektessétek le a szabályokat, ha nem tud írni kommunikálni akkor szóljon. Én is megmondtam a szeretőmnek hogy egyet ne tegyen ne próbáljon meg zavart okozni a kapcsolatomban, megtette mivel türelmetlen volt pedig jó esélyei voltak hogy összejövök vele, így meg is szakadt laz egész, természetesen nem az első ilyen alkalom után. Nem ismerem az élethelyzetet és nem akarom mentegetni én pasi vagyok és volt olyan hogy "semleges" helyre mentem és egyik nő számára sem voltam két napig elérhető mert nyugalmat akartam és kiigazodni a helyzeten.
2022. dec. 2. 05:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehetne korrektnek lenni, de sokan még egy házasságban sem azok, mint pl. ti sem. Gondolom egyikőtök részéről sem nyílt a dolog a saját tàrsatok előtt, hogy félrekúrtok.

Egyébként ahogyan viselkedik veled, az pontosan megmutatja, hogy mennyit is érsz neki. Ugyanúgy, ahogyan te is bizonyítod, hogy mennyit ér neked ezzel a lépéseddel a házastársad.

2022. dec. 2. 07:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért akar bárki önként egy ilyen emberrel szenvedni?

Egy ilyen kapcsolat az élvezetről szól. Ha neked ez teher, negatívum, akkor hagy rá és ne találkozz vele.

Nehogy már még egy szexkapcsolattal is csak a probléma legyen több...

Én is voltam már így, ejtettem, ennyi.

N

2022. dec. 2. 09:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos megszívtam az egészet, érzelmileg felkavar….
2022. dec. 2. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
#14 azért, mert sok ember a nyomorát akarja projektálni, kapaszkodni egy másik szerencsétlenbe. A szeretőtartás nem azért egy nyomorult műfaj, amit kb. a 10-20% csinál, ami korrekt és tiszta, hanem azért, mert a 80-90%-ban tényleg elcseszett életű emberek húznak bele másokat is a szar életükbe.
2022. dec. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!