Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki meddig bírta szeretőként, meddig tartott és hogy lett vége a dolognak?
Nem sokáig bírtam.
Rövid időn belül hányingerem volt magamtól, de legfőkébb a pasastól.
2 gyerek, feleség meg minden...Hülye voltam, hogy belementem.
Addig bírtam, amíg meg nem tudtam hogy szerető vagyok. A pasas elfelejtette megemlíteni, hogy családos ember. Rögtön ott hagytam.
25L
Éppen egy ilyen helyzetben vagyok.
Egy éve tart.
Szokták mondani, hogy az érzés teszi az embert függõvé. A szerelem is ilyen.
Na de a másik ami függõvé tesz az a megszokãs.
És egy tíz éves kapcsolatból kilépni nem könnyū. És félnék is, hogy még mindig kötõdik hozzá, hiszen gyermekül van. Nem vall rám ez az életstílus, sosem képzeltem volna, hogy egy ilyenbe csöppenek. Mindenhogyan rossz!
Lányok! Sose menjetek bele ilyenbe, az egész életeteket tönkre teheti egy ilyen kapcsolat.
Nem szabad, hogy elragadjon bármi féle szenvedély, csak a józanèsz parancsolhat.
Három éve tart. Kicsit unalmas már, hogy csak szex és semmi más. Többet akarok tőle, ő is tőlem, de egy költözés közbejött....A távolság nagy ellenfél...
Szerintem hosszú távon nem jó ez a viszony.
32/F
Fél év. Én jól bírtam de a csaj érzelmeket akart ami egy idő után meglett, de ez baj volt mert megtörték otthon, mivel sejtettek valamit, és az addig undorító mocskos alkoholista aki megalázta őt egyszerre mintaférjként kezdett szerepelni az elbeszéléseiben. Fél év után egy szenvedélyes szerelmes vallomás után minden megszakadt és a többé nem akarlak látni lépett a helyébe. Elég rossz érzés volt de jó lecke. Azután már nem adtam olyan könnyen az érzéseimet.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!