Volt már olyan lány, aki a szüzességét szeretőként vesztette el úgy, hogy a férfinak felesége volt? Mi lett a kapcsolat vége? Van jövője egy ilyen kapcsolatnak?
Jol mondta a 4es valaszolo mert barmi lehet belole. Es az is igaz, hogy ahol helyet kap egy harmadik ott mar messzirol nem jo valami a hazassagban/kapcsolatban.
En hagytam, hogy menjen. Talan ossze is jott volna aval akivel megcsalt, de mivel a legjobb baratnom volt a lany mar csak o szegyeneben abba hagyta a dolgot az exemmel en meg ott hagytam ot.
Jól gondolom, kérdező,hogy a szüzességedet egy nős férfival veszítetted el?Abban reménykedsz,hogy ez olyan érték a szemében, hogy elhagyja miattad a feleségét?
Hát,kevés az esély, de van,ahogy a fentebb írók is leírták.
De nagyobb százalékban,ha kenyértörésre kerül a sor, a feleséget választják.
Az egyik h.szóló elengedte a férjét.
Én is elengedtem volna, nekem is 23 év házasság volt mögöttünk.De már válni akartam, mikor rájöttem,még szeretem.És ő is engem.Újrakezdtük, a volt szerető dobva lett...Pedig mindent megtett,hogy közénk álljon.Javasolta,akasszam fel magam...:(Nem harcba szálltam a férjemért, hanem sokat beszélgettünk.És nem volt kérdés kit választ.Ennek 3 éve,és boldogan élünk, még boldogabban,mint ezelőtt.
Ilyen is van.Ezért írtam le a történetünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!