Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyan lányok akik...

Vannak itt olyan lányok akik NEM engedik meg a pasijuknak h kinyalják őket?

Figyelt kérdés

Tehát itt fordított a helyzet, a lány nem engedi h a fiú szájjal hozzáérjen. Az ilyen lányok miért nem engedik vagy mitől tartanak? Sajnos ilyen cipőben járok én is..

19F

2014. jan. 30. 10:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
én sem engedtem meg neki.. féltem nagyon ő volt az első nekem, és még korainak tartottam.
2014. jan. 30. 10:21
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sem engedte az exem, melltartóját sem volt hajlandó levenni, pedig szép mellei voltak. Egyszerűen csak gátlásos, nem veled van a baj. Én szimplán elfogadtam mindig a döntéseit(mint minden másban, mert egy csicska vagyok).
2014. jan. 30. 10:21
 3/14 A kérdező kommentje:

és FÉL ÉV járás után?

Ezt nem hiszem el...ezt minden lánynak szeretni kéne. Ennyire nem tudják mi a jó nekik?

2014. jan. 30. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
#2-es azzal,hogy elfogadod a lanyt olyannak amilyen,tehat gatlasaival es hibaival egyutt attol nem vagy csicska.Ez kedves inkabb.Ha egy lanynak van egy kis esze ezt eszreveszi es ertekeli ahelyett,hogy csicskanak tartana.
2014. jan. 30. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:

3 lehetőség van... elsőként az okot kell kideríteni...

1. Gátlásos...

2. Nincs megelégedve a puncijával, többnyire salátapuncinál fordul elő.

3. Elutasítja az orál szex minden formáját, gusztustalannak tartja.

Az első két esetben meg kell arról győznöd, hogy imádod minden porcikáját, erősítened kell az önbizalmát.

A harmadik már neccesebb...

Ha tapasztalatlanságból ered, akkor könnyebb dolgod van, csak finoman rá kell vezetned... előjáték közben nem kérdezel, csak lemész... :)

Ha viszont prűdségből, akkor nem sok mindent tudsz tenni...

2014. jan. 30. 10:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Én például nem szeretem az orális szexet, de páromnak megengedem, hogy kinyaljon, mert ő akarja. Nem tudom, hogy csak az én esetemben vagy több nőnél is így van-e, de a nyalás számomra semmilyen, nem tud párom orgazmust okozni vele, így feleslegesnek tartom. De mivel ő élvezi, így hagyom neki.
2014. jan. 30. 10:36
 7/14 anonim válasza:
Pedig a jó nunát azt ki kell szívni, mint az osztrigát! ;)
2014. jan. 30. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti, én pl csak nyalàstól tudok elélvezni. Anélkül nem is élvezem szexet.

25L

2014. jan. 30. 10:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Én csak akkor nem szoktam hagyni, ha már kezd visszanőni a szőr alul. Már amikor kicsit borostás, akkor nem szeretem, ha kinyal. De figyelemreméltó, mennyire szereti csinálni, mert csak nagyon ritkán tudom eltéríteni a céljától. Nem is értem az olyan lányokat, akik képesek ettől megfosztani magukat.
2014. jan. 30. 11:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem.... úgyh nem is hagyom
2014. jan. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!