Vannak itt olyan lányok akik NEM engedik meg a pasijuknak h kinyalják őket?
Figyelt kérdés
Tehát itt fordított a helyzet, a lány nem engedi h a fiú szájjal hozzáérjen. Az ilyen lányok miért nem engedik vagy mitől tartanak? Sajnos ilyen cipőben járok én is..
19F
2014. jan. 30. 10:18
11/14 anonim válasza:
félreérted, én azért vagyok csicska, mert egy nagy papucs vagyok
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy picit tisztaságmániás a barátnőd. Én legalábbis mindig így voltam vele. Akadtam már össze olyan sráccal, aki nem igazán tisztogatta lenn magát, és voltak szagok, ami bem kellemes. Nem azt mondom, hogy éjjel-nappal fürödjön az ember, de ebből a tapasztalatból adódóan igyekszem a legjobbat nyújtani, és csak akkor engedni, ha épp fürdés után vagyok. 21/l
13/14 anonim válasza:
#5 teljesen igaza van :D én is így vagyok. amúgy is szégyellős vagyok nem is vagyok megelégedve magammal... meg nem vagyok kibékülve azzal hogy nekem csinálják..de azt hittem csak én vagyok ilyen :D akkor most kiderült hogy nem :)
14/14 anonim válasza:
na most van aki szereti van aki nem ennyi az egesz fiuknal is igy van nem minden fiu szereti ha a baratnoje leszpoja meg akor is ha a ferfiak tobsege szereti na m1 igy kel elfogadt
na most pasz hgy meik valaszolo volt ameik papusznak hiszi magat vagy mit tudom en de azert nem vag papucs maert egyetertesz mindenben a baratnodel akor vagy papucs ha valamiben nem ertesz vele egyet de te megis megcsinalod ugy hgy nem monod el neki a velemenyed persze ha szepen megker meg jo hgy megteszed neki de ezert nem vagy papucs
tisztaba kene lenni a szo jelentesevel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!