Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van h a csajok 1 idegennel tök utálatosak a pasijuknak meg bármi gáz szitut elnéznek?
Pl ha vkinek kicsi a farka v nem áll fel rögtön leszólják h mekkora béna és a legkisebb együttérzés is hiányzik belőlük.. ha meg a pasijukkal történik ugyan ez ott aggódnak h mitől lehet, meg jajj szegény, biztos miattam van, stb..
Mitől ilyenek a csajok?
Alapvető dolog, hogy a más dolgába nem tudják beleképzelni magukat az emberek, ha mégis, akkor is úgy érzik, velük ez nem így lesz, innen a sok rosszindulat. Kinevetik a másikat, aztán ha velük történik, akkor persze mindjárt nem ennyire vicces a sztori.
A másik dolog, amit felhoznék a társasági nyomás. Egy - főleg tini - társaságban mindenki próbál helytállni és trendnek megfelelni. Amikor ált suli végén jártam, kb féltem bevallani, hogy nekem tetszik a kis mell és nekem tetszenek azok a csajok, akiken mindenki röhög, hogy milyen deszkák. Utólag figyelem meg, hogy a többség így volt ezzel, ennek ellenére ez a vékonyka csajoknak okozhatott nem kis kisebbrendűségi komplexust. Ezzel azt akartam mondani, hogy ez a nagy f*sz téma vetítés, semmi más, pont mint a nagy csöcs téma. Valójában az ilyen nagypofájú csajok többsége nem olyan magabiztos, mint amilyennek kinéz.
De most nem az én helyzetemről beszélek, hanem ami itt az oldalon megy a válaszokban meg a kérdésekben is leszólják a csajok ha vki nem tökéletes. Nem óriási a kigyója, nem áll fel rögtön beszólogatnak neki.
De ha pl a pasijukról kérdeznek rögtön máshogy állnak a dologhoz.
Vagy ha a valóságot nézzük ott is sokkal megértőbbek.
Itt miért vannak így megvadulva? :D
egy büdös csöves az más..
de itt egy tök normális pasi megkérdezi h mekkora az ideális és jönnek a 18-20cm es válaszok holott otthon meg a 12centistől is el vannak ájulva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!