Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikortól érdemes elkezdeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól érdemes elkezdeni szexuális téren a fenék lyukkal is foglalkozni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Mi már az első szexnél csináltuk ujjal
2023. jan. 11. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha vágysz rá, nem mindenki szereti. Ha pasi vagy és heteronak vallod magad, akkor soha.
2023. jan. 11. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Hogy mi? Mit szeretnél kérdezni? Én nem értem ezt így.
2023. jan. 11. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor csak szeretnéd!
2023. jan. 11. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Illik előtte megkérdezni a partnert is, hogy ő is szeretné-e vagy sem, hogy a popsi lyukávval foglalkozz akár ujjal, akár nyelvvel.
2023. jan. 11. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Feleségem konkrétan rákérdezett és megkért rá. Én vagyok a második férje, és egy spontán ötlettől vezérelve a popó szüzességével tisztelt meg a nászéjszakán. Ki is töltöttük az éjszakát vele. Azóta heti, kétheti rendszereséggel része az együttléteknek.

Szerintem elég, ha az előjáték el van nyújtva és közben szépen óvatosan elővan készítve. Fokozatosság, türelem és síkosítás.

2023. jan. 11. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Oviba kell kezdeni
2023. jan. 12. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi már az első alkalommal csináltuk análba. Szerencsére barátnőm nagyon szereti és igényli is.
2023. jan. 12. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!