Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopás végén szívesen nyelitek le a partner spermáját?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 18:21
31/39 anonim válasza:
Ez nagyon megosztó, hogy ki mit, és hogyan szereti
Nálunk ez a szexualitás és intimitás része.
Ha a páromnak a szájába élvezek, utána nagyon sokszor csókolózunk, nyelvezünk, játszunk a spermával.
Fölizgulunk tőle nagyon.
32/39 anonim válasza:
32.
Te melyik korban élsz ??????
Csak azért, mert amiről te beszélsz az már a mai világban szinte teljesen természetesnek számít.
33/39 bubka81 válasza:
Én szopásnál mindig, de van hogy szexnél is kérem a számba, főleg ha nem otthon vagyunk. 35l
35/39 anonim válasza:
25-ös... miért is osztogatsz piros pöttyöket azoknak, akik nem csinálják meg? Ez teljesen ízlés kérdése, nincs jó vagy rossz válasz.
36/39 anonim válasza:
35.
Teljesen egyetértek, pedig én is férfi vagyok.
Egy igazi, tapasztalt férfi, aki szeteti és tiszteli a párját, az tudja, hogy a szexben csak az a jó amit magától csinál az ember. Kényszerből és muszájból semmi.
Nálam nincs olyan, hogy bármi is alapnak számítana.
Amit magától csinál az jó, amit nem, azt meg a világért sem eröltetném.
Ez oda vissza így van.
37/39 anonim válasza:
Nyugi, nyugi nem tüntem el. Ki is osztottam 3 darab 🔴-at a 34,35 és a 36-os válaszolónak. Igazából a 34-esnek 2 adtam volna, de nem lehet.
38/39 anonim válasza:
Én imádom szeretem, lenyelem. Sokszor van, hogy csak szopni szeretné, de még így is élvezem minden részét, föleg, ha sok van
39/39 anonim válasza:
Engem rettenetesen felizgat amikor a számba élvez a pasim. Mindig lenyelem a spermáját, számomra semleges, ő imádja én pedig nagyon szexisnek érzem magam ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!