Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopás végén szívesen nyelitek le a partner spermáját?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 18:21
11/39 anonim válasza:
Igen. Sosem az ízéért szerettem, hanem mert szexinek érzem magam tőle.
13/39 anonim válasza:
Igen, ez a leggyorsabb es legtisztabb megoldas.
14/39 anonim válasza:
Furcsa és szokatlan lehet amit válaszolok, de igen. Nekem ez a fétisem. Imádom lenyelni, mert nekem ízlik és jó érzést vált ki belőlem.
15/39 anonim válasza:
Utolsó,, de hülye vagy. Furcsa és szokatlan? Olvastad a többi választ? Kb senki nincs, aki nem nyeli. Az a furcsa és szokatlan, ha valaki nem nyeli le.
16/39 anonim válasza:
Imádom a szájba élvezést. S akkor már nem köpöm ki
17/39 anonim válasza:
#15-ös:
Nem tudhatod, hogy lányok válaszoltak és azt sem, hogy reprezentatív-e itt bármi.
19/39 anonim válasza:
Egy igazi érzéki szopást az tesz teljessé, és befejezetté.
Na meg a szerelem. Az is nagyon fontos.
A párom is nyalja a nunámat orgazmus után, pedig jócskán folyik belòlem a váladék, de ő lefetyeli mint egy kismalac.
Az a szokása, hogy utána megiszik még egy jó hideg sört is.
20/39 anonim válasza:
Ez nagyon jó.
Az én párom szopattyú előtt mindíg Unicumot iszik.
Még mondtam is neki, hogy szerencse, hogy nem kened be a szádat Erős Pistával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!