Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Ti tapasztaltátok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti tapasztaltátok azt hogy csaj nagy lelkesen azt mondta hogy belemegy a szexbe,aztán mégis kitáncolt a végén?

Figyelt kérdés

Nekem már több olyan esetem is volt hogy a csaj nagy lelkesen mondta hogy csak szex,vagy barátság extrákkal,aztán amikor összehozhatnánk a szexet akkor a legvégén meggondolják magukat és eltűnnek.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy sok csajra igaz hogy hulyitik a pasit,aztán lelépnek?

2023. jan. 11. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

#10 kösz a tanácsot, csak ez az én életemre levetítve olyan, mint hajlektalannak azt mondani: nincs házad? Vegyél egyet.

Fiatal voltam, egész éltemben a csúnya okostojás és azt akartam, hogy valaki szeressen. Nem helyes erre rávágni hogy "minek mentél oda". Azt már megtanultam hogy senki felett nem lehet ítélkezni, mert annyiféle sors van és ki tudja, kivel cseszel ki, mikor felületesen itéletet mondasz fölötte. És lássuk be, valahol a kevés IQval és EQval rendelkező pasi is tehetett arról, hogy ennyi gátlás alakult ki bennem.

2023. jan. 11. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakran.
2023. jan. 11. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
#11 Amilyen virágot szakítasz magadnak, olyat szagolsz. Mit szerettél volna mit vágjak rá? Hogy jaj de sajnállak? Magadnak okoztad, az meg hogy színlelted az orgazmust olaj a tűzre. Remélem majd belátod valamikor, hogy ezeket te b-sztad el és rajtad kívül senki más, nem pedig a kevés IQ és EQ-val rendelkező pasik. Ugyanis asszisztáltál hozzá te is rendesen, akármennyire is szeretnél kibújni a felelősség alól.
2023. jan. 11. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem bújok ki semmi alól, tudom, hogy nem kellett volna belemennem és semmi választ nem várok rá. És egyébként igen, sajnálnivalóak az olyan emberek, akik ennyire üresek, én is sajnálom őket.
2023. jan. 11. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A neten már vettek palira, amikor valamelyik hülye kis troll megszívatott és potyára mentem a randihelyre, de kis rutinnal kiszűrhetők az ilyenek.

Az hogy írásban azt ígéri valaki bármi is lehet élőben meg azt mondja mégsem - az kérlek egy természetes dolog. T'dod tökmindegy mit beszélsz meg a neten valakivel, ha élőben nem tudsz szimpátiát, vágyat, kémiát csiszolni a másik emberben. Márpedig ezek a dolgok mindig személyesen dőlnek el. A neten kommunikálva csak egy lehetőséget kapsz hogy személyesen varázsolj de sosincs 100%-os ígéret semmire.

2023. jan. 11. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!