Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti tapasztaltátok azt hogy csaj nagy lelkesen azt mondta hogy belemegy a szexbe,aztán mégis kitáncolt a végén?
Nekem már több olyan esetem is volt hogy a csaj nagy lelkesen mondta hogy csak szex,vagy barátság extrákkal,aztán amikor összehozhatnánk a szexet akkor a legvégén meggondolják magukat és eltűnnek.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy sok csajra igaz hogy hulyitik a pasit,aztán lelépnek?
Nem tudom, hogy sok csajra igaz-e vagy sem, de szerintem mindenki belefut hasonlókba vagy kudarcokba időnként.
Mivel én nem igazán kerestem csak szexre nőt így nyilván ez szinte kimaradt, de például olyan előfordult, hogy napi szinten ment az, hogy szeret stb és 2 hónap után közölte, hogy még sem szerelmes és neki a kapcsolat így nem jó.
Sose "hülyítjük" a pasit. Egyszerűen szeretnénk csak minden elkötelezettségtől mentesen dugni, szimpatikusnak tűnik a csávó és túl korán akarunk belemenni a dologba, mert hajtanak a hormonok. Aztán jönnek sorban a red flagek: koszos a körme (még fürdés után is), büdös, kiderül, hogy semmi diszkréció nem szorult belé, erőszakos, érdektelen, fantáziátlan, buta... és egyszerűen jön a ghosting, mert ha próbálnánk elmagyarázni, hogy bocs nincs szex, még ők lennének felháborodva, mintha az jobb lenne ha csontszárazon hagynánk magunkat. Kerültem már ilyen szituba, úgy tettettem az orgazmust mint a kisangyal, aztán jól felszívódtam.
Szóval ja, az ilyen esetek 90%-ban abból erednek, hogy igénytelen a fiú (szellemileg és vagy testileg), mi meg próbálunk őszinték lenni.
Én lányként futottam ugyanebbe bele egyéjszakásnál... lekerült a ruha, de szex már nem lett.
Szóval ugyanez a fiúkra is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!