Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki a barátnője mellett elment prostihoz akár egy orálra vagy szexelni? Ha igen mi volt az oka? 25f
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 22:32
11/21 anonim válasza:
Ja, persze :) mondjuk 49 vagyok
12/21 A kérdező kommentje:
Hajrá, unalmas már az asszony?
2023. jan. 11. 01:57
15/21 anonim válasza:
Srácok mik vagytok ti óvodások?
Ha tetszik hívd fel ha szimpatikus amiket mond meg a stílusa menj el.
Minek ezen agyalni?
Nem értem.
Változatossag kell.
Nyilván nem azért kezdtél el prostit nézegetni mert otthon annyira rendben van minden
16/21 anonim válasza:
És most én leszek a csúnya gonosz konzervatív személy, de emberek, mi lenne ha megpróbálnátok feldobni a szexuáliás életeteket, mondjuk a párotokkal? Miért olyan ördögtől való az, hogy ha valamibe belekezdesz azt normálisan akarod csinálni? Miért jó hátba szúrni azt a nőt aki a bizalmába fogadott és téged választott társának? Ráadásul a tudta nélkül. Nem értem egyszerűen. De mindegy is, ha nektek ez kell akkor rajta, végülis ki vagyok én hogy ítélkezzek😀
17/21 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkozz rajta, ha már kinézted hívd fel, menj el hozzá!
18/21 A kérdező kommentje:
16#
Megértem amit mondasz van igazság alapja, de 6 év kapcsolat után valahogy szükségem van más nőre is, de csak a szex miatt, szeretem őt de más nőket is megkívánok.
2023. jan. 11. 09:22
19/21 anonim válasza:
Akkor fogd vissza magad. Nem egy ösztönlény vagy, hanem egy ember.
20/21 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen érthető.
Én 52 éves vagyok, szeretem a párom, de kell egy kis változatosság.
A következő okok miatt szoktam lányokhoz járni:
- Változatosság. :-)
- Kor, külső. Minden férfi szeret egy 19 éves, ropogós kis diáklányt, vagy 24 éves, nagymellű címlapmodellt megdugni. :)
- A lehetőségek: pl. anális szex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!