Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a legrosszabb ami történhet ha elmegyek egy ilyen lakásos prostihoz?
Van egy roma származású hirdető RL-en és tiltja az oldaláról az értékeléseket… Ha szám alapján rákeresek az értékeléseire, ott látható hogy 5 van neki. 5/4 az full negatív, 1db értékelés meg pozitív (ez a legfrissebb). 00-24 elérhető, a Blaha környéken.
Valamiért, nem tudom hogy miért de van bennem egy kalandvágy, hogy jó lenne meglátogatni és megnézni milyen.
Mi lehet a legrosszabb ami történhet? Nem sajnálom annyira az átlagos árat ezért, az nálam még nem olyan nagy gond ha lenyúlja aztán nem csinál semmit.
#1.
Nem tudom… Lehet. De ez amúgy nem sok negatív és nem feltétlenül megbízható felhasználók írták. Többnyire olyanok akiknek nincs más, vagy csak 1-2 értékelésük van, esetleg az értékelés megírása után be sem léptek.
Tudok olyan megbízható hirdetőről aki már 10+ éve ezzel foglalkozik és teljesen korrekt, de még így is kapja a kamu értékeléseket, lehúzásokat hogy nem mutatja az oldalán az értékeléseket…
Illetve voltam már olyannál egyszer, akinek 24 pozitív értékelése volt és csak 2 negatív és olyan gusztustalan helyen fogadott, amire nincsenek szavak. Sosem láttam ilyen helyet előtte…
És 5-en voltak ott, de tudtam kezelni a szitut és el tudtam jönni konfliktus nélkül.
Olyan típusú konfliktusom még sosem volt, hogy mondjuk elő ugrott egy strici egy machatével…
#6.
Óvszerről hallottál már?
#9. Arra gondolok, hogy lehetnek konkurens hirdetők… A pozitívat meg valószínűleg magáról írta.
Az értékelések legalább fele kamu.
Viszont vannak olyan régi motoros vendégek, akik hosszú évek óta megírják a tapasztalataikat és meg lehet nézni, hogy olyan konkrétumokat is beleírnak, ami miatt látszik hogy valódiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!