Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiváncsi vagyok ki hogy vette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi vagyok ki hogy vette rá a párját cuckoldra akár a férfi akár a nő? Mi volt az előzménye? Ok hogy beszéltetek róla. De azon kívül ki hogy reagált rá? Ledöbbent? Kiváncsi volt? Huzódozott? Lelkesedett? Vagy csak engedelmeskedett?

Figyelt kérdés
Bárki írhat! Őszinte tapasztalattal rendelkezők írjanak! Nem akarok égetni senkit csak kiváncsi vagyok!!

2023. jan. 8. 20:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Ebben a kérdésben ő dönt,szerintem jogosan. Máshol is a nő dönt,és vállal amit akar. Mindegy ki mit írkál.
2023. jún. 4. 15:59
 22/32 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy mindenkinek bent kell lenni. Szerintem a 18-as ugy irta le,hoy a nő nem a megbeszéltek szerint csinálta!
2023. jún. 4. 16:04
 23/32 anonim ***** válasza:
Sajnos nem teljesen azok szerint
2023. jún. 4. 16:09
 24/32 A kérdező kommentje:
Hogy regáltál rá? Szóvá tetted hogy nem ebben egyeztetek meg. Azt azért észrevettem ha egy nő egyszer elkezdi a félre menést és hamar megbocsátanak neki mert a férfi engedékeny akkor hamar a pasiból jó nagy csicska lessz! Vannak akiket ismerek!
2023. jún. 4. 16:16
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szóvá tettem. Látszólag megszakította a kapcsolatait,valójában nem. Nem tudok mit tenni,én szabadítottam ki a palackból a szellemet.
2023. jún. 4. 16:19
 26/32 A kérdező kommentje:
Valóban te voltál az elnéző engedékeny. Mástól tudtad meg,hamar megbocsátottál,megengedted hogy újra megtegye. Nem volt gyanus hogy rögtön belement?
2023. jún. 4. 16:38
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem igaz, hogy senkit nem kell vagy nem lehet rávenni. Nekem két párom is volt akit rávettem. Azelőtt még csak a masszőrnél sem vetkőzött le az egyik, hogy "márpedig az ő cicijét meg punciját az életben nem fogja mutogatni más pasinak". Na fél év múlva már úgy ment a masszőrhöz, hogy megdugatja magát, mivel a masszőr már azelőtt óvatosan célozgatott mivel nagyon csinos nőről van szó, szóval szinte tutira ment. Persze ezalatt átmentünk egy úton, az abszolút elutasítástól a csupán képzeletbeli játékokon keresztül a tettekig. Az előtte lévő párom kb ugyanilyen volt, először abszolút elutasító majd lassan lassan itt ott felháborodás, aztán viccelődés, aztán lassú elfogadás, végén már lefeküdt volna szinte bárkivel anélkül, hogy kértem volna, már ő jött, hogy van ez és ez a pasi és látja, hogy tetszik neki, a pasinak és, hogy hagyja e magát elcsábítani.

Szóval lehet, hogy valahol bennük volt ez de a nevelés, társadalom stb hatására nem jött ki belőlük sőt, abszolút felháborodtak eleinte még a gondolattól is de aztán valahogy megszokták a gondolatát később pedig már izgatta őket. Nélkülem szinte biztos, hogy soha az életben ilyet nem tettek volna vagyis valahol mégiscsak rábeszéltem őket.

2023. júl. 3. 13:36
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#19!

Igen. Közölte, hogy már nem bírja tovább, nagyon dugni akar egy sráccal és munka után felmegy hozzá. Ezt már eldöntötte.

Később "randi" előtt megkérdezte, hogy szerintem melyik ruhája a szexibb...

Utána meg megköszönte segítséget, mert az ágyig sem jutottak el...

A jutalmam az volt, hogy miután elmesélte a randiját, miközben nyaltam, én is magamévá tehettem.

2023. júl. 3. 21:04
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Félredugott, megtudtam, rájöttem, hogy izgat, látni akartam. Bele egyezett és így többször, több alkalommal is láthattam, hogyan csinálják.
2023. júl. 13. 11:48
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a két férfi-egy nő felállás régebben is befigyelt már, aztán amikor újra szóba került, akkor az én fejemben megjelent egy olyan kép, hogy a pasim ül egy fotelban és nézi ahogy engem dug hátulról a haverja. Aztán ezt továbbfejlesztette az agyam oda, hogy addig nem kelhet fel a fotelból és nem szállhat be, amíg én nem engedem meg neki.

Amikor ezt így vázoltam neki, kb azonnal vigyázzba vágta magát a farka, mondta hogy iszonyú izgató és egyben frusztráló is a gondolat, és hogy persze, benne van.

Szuperül sikerült a randi, igaz, menet közben nem bírtam ki, odamentem hozzá és rábuktam a farkára, közben hátulról dolgozott a másik pasas. :)

2023. júl. 13. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!