Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Némelyik hölgy miert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Némelyik hölgy miert nem szereti ha egy férfi szájjal szeretné kényeztetni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Sok minden lehet.. rossz élmény, rossz tapasztalat vagy csak szimplán nem annyira jó érzés számára, mert túl érzékeny ott és nem akkora örömforrás. Az is lehet, hogy maga a szituáció "túl intim" és zavarba jön, és emiatt nem tudja magát elengedni, feszélyezi a dolog stb.

Kevés férfi tud igazán jól nyalni.

2023. jan. 8. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Csajom pl nem szereti a nyalást. Azt mondja, hogy ha utána megcsókolom akkor gusztustalan neki, hogy a pina ízét érzi a szájában.
2023. jan. 8. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azt nem szeretem, ha a műsor nagyobbik része orális és még meg is van marketingelve, hogy miért.
2023. jan. 8. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert sok pasi bénán nyal, és már rosszul vagyok attól hogy valaki elkezdi és tudom hogy úgyse lesz jó.
2023. jan. 8. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem élvezem.
2023. jan. 8. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
barátnőm furának tartotta először, azért "nem szerette" mert szokatlan részéről, aztán rájött hogy nincs rám panasz, így már néhanapján külön kéri is 😄
2023. jan. 8. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:

4-es,ha így állsz neki,s már kezdésnél ez van az agyadba,hogy ugysem fog jól nyalni,akkor nem is lesz jó neked,s nem is fogsz elélvezni!

Hiszen tudod,hogy minden agyban dől el!

Én szingli pasiként pedig szivesen,s bármikor,bárhogyan szeretem kényeztetni az adott nőt!

Csak jelenleg sajna nincs senki!

2023. dec. 5. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!