Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiváncsi vagyok ki hogy vette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi vagyok ki hogy vette rá a párját cuckoldra akár a férfi akár a nő? Mi volt az előzménye? Ok hogy beszéltetek róla. De azon kívül ki hogy reagált rá? Ledöbbent? Kiváncsi volt? Huzódozott? Lelkesedett? Vagy csak engedelmeskedett?

Figyelt kérdés
Bárki írhat! Őszinte tapasztalattal rendelkezők írjanak! Nem akarok égetni senkit csak kiváncsi vagyok!!

2023. jan. 8. 20:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Én történetem kissé kacifántos, lényege, hogy nem volt más választásom.
2023. jan. 8. 20:56
 2/32 A kérdező kommentje:
Miért nem? Zsaroltak? Hallottam erről is.
2023. jan. 8. 21:47
 3/32 welcome1976 ***** válasza:
90%
Ez engem is érdekelne. 43-47 éves pár vagyunk. Párom úgy érzem nyitott rá. De nem tudom, hogy kellene rávezetni
2023. jan. 9. 04:26
 4/32 anonim ***** válasza:
96%
Engem is izgat (nagyon) a dolog de a párom egyértelműen elutasította. Kb.10-12 éve küzdök ezzel néha feladva,de aztán mindig előjön. Mert ugye a vágyaknak nagyon nehezen lehet parancsolni. Aztán rájöttem hogy a legtöbb Nőt izgatja a 2F/1N felállás, ami ugye nem teljesen azonos a cuckoldal de közel áll hozzá. Nna erre hajtottam rá és végül beleegyezett. Most a partner keresés stádiumában tartunk....
2023. jan. 10. 17:49
 5/32 anonim ***** válasza:
92%
Mi igazából nem akartunk kiégni egymás mellett és mivel ha máshogy nem is de gondolatban hajlunk más felé. Ezért döntöttünk úgy, hogy cuckold illetve cuckqueen dolgokat csinálunk. Kis huzavona után beleegyezett párom
2023. jan. 18. 13:07
 6/32 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk ismerősöm akarta, de a nője nem volt biztos benne, ezért fokozatosan ment a dolog.44f
2023. jan. 18. 15:54
 7/32 anonim ***** válasza:
84%

Iszonyatosan féltékeny feleségem volt, aki mindig gyanakodott, ha pár perccel később értem haza, mint amire számított. (Sosem léptem félre.) Elég hamar bevezettem, hogy ilyenkor rávágtam, hogy a szeretőmnél voltam. Először nem vette a poént, de később egészen jól működött. Elmeséltem a kitalált történetet, majd a vége persze szex volt.

Egyszer ő is ezt válaszolta és annyira nekem sem tetszett, de vettem a lapot és iszonyatosan jó dugtunk. Később persze elmondta, hogy csak a szüleihez ment fel. Ritkán húztuk ezzel a másikat, de évente 1-2 alkalommal eljátszottuk a félrelépést.

Egyszer, amikor ő mondta, hogy a szeretőjénél volt, nagyon jól mondta a történéseket és gyorsan válaszolt a kérdésekre. Mindketten beleéltük magunkat a dologba. Aztán elalvás előtt mondta, hogy ő tényleg a szeretőjénél volt. Persze nem vettem komolyan, elmondtam, hogy nagyon örülök neki van szeretője, meg ilyesmik.

- Legközelebb készítsek fényképeket, hogy elhidd?

- Persze, de akár videó is jöhet.

Másnap délután írt: Később megyek haza, de nyugi, csak a szeretőmnél leszek! :)

Este minden ugyanúgy ment, mint előző nap, csak egy fokozattal még jobb volt. Aztán alváshoz készülődve szólt a feleségem:

- Jaj, ezt elfelejtettem megmutatni neked.

Felültünk az ágyban és elkezdte mutogatni a képeket a telefonján. Ahogy egyre kevesebb ruha van rajta és aztán egy f@sz is van a képben... majd a szájában és máshol is benne. Már az is felizgatott, hogy ahogy egyre kevesebb ruha volt rajta, azt hittem, hogy ez is játék lesz. Észrevette, hogy felizgatott és onnantól a farkammal a kezében mutogatta a képeket.

- A videó és érdekel?

- Persze! (Teljesen be voltam már kattanva, talán azt vártam, hogy kamu az egésze.)

Feltérdelt kutyába az szélére, kezembe adta a telefonját.

- Nézheted, ameddig el nem sülsz! :)

A videón ugyanúgy hátulról kefélte a szeretője.

Nem tudom, hogy meddig tartott, de nem tudtam végig nézni. Óriásit élveztem, le sem tagadhattam volna. Kicsivel később a feleségem megcsókolt és közölte, hogy másnap is megy a szeretőjéhez.

2023. jan. 25. 23:03
 8/32 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó az beteges.
2023. jan. 25. 23:33
 9/32 Feri60 ***** válasza:
59%
A 7-es válasz izgalmas volt! :)
2023. jan. 26. 05:53
 10/32 A kérdező kommentje:
#7 A feleség féltékenysége lehet később gond lessz!Első tartós kapcsolatomnak is ez vetet véget!4évig tartott mindenkire gyanakodott!Hiába volt minden nem hitt nekem.Egyszer aztán egy nőnapi bulin bepasizott.Persze kellett hozzá a barátnők és a munkatársnők biztatása is!Add vissza a kölcsönt úgyse tudja meg!Volt két ismerős akik elmondták,jó szarul esett!Pedig már rendben kezdtek menni a dolgok.Az bántott leginkább hogy soha nem csaltam meg!
2023. jan. 26. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!