Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiváncsi vagyok ki hogy vette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi vagyok ki hogy vette rá a párját cuckoldra akár a férfi akár a nő? Mi volt az előzménye? Ok hogy beszéltetek róla. De azon kívül ki hogy reagált rá? Ledöbbent? Kiváncsi volt? Huzódozott? Lelkesedett? Vagy csak engedelmeskedett?

Figyelt kérdés
Bárki írhat! Őszinte tapasztalattal rendelkezők írjanak! Nem akarok égetni senkit csak kiváncsi vagyok!!

2023. jan. 8. 20:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
64%
Ha valamire fa kell venni valakit az már rég rossz. Megkérdezed ha nem akkor nem.
2023. márc. 30. 14:03
 12/32 anonim ***** válasza:
78%

Nincs ilyen hogy "rá veszel valaki."

Megkérdezed ha igen akkor örülök, ha nem akkor elfogadod.

2023. ápr. 6. 08:25
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

vagy közli a asszony, hogy mostantól ez lesz.

Aztán vagy elfogadod, vagy nem.

2023. ápr. 6. 16:38
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez egy ideje nagyon izgat, de a páromat szerintem nem tudnám rávenni erre sajnos.
2023. ápr. 21. 12:37
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
#13 nagy papucs vagy
2023. máj. 20. 01:07
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 7-es jó sztori, de gáz hogy előtte ő féltékenykedett....
2023. máj. 20. 06:22
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

#7 engem is felizgatott ez a sztori!

26f

2023. jún. 3. 21:12
 18/32 anonim ***** válasza:
85%
Kiderült,hogy viszonya volt a feleségemnek egy volt munkatársammal.Igaz,akkor már nem jártak össze,mikor megtudtam. Először borzasztó dühös lettem,megalázottnak éreztem magam.2 hétig nem is beszéltünk.Később elkezdtem kérdezősködni,hol,mikor,hogyanokről. Azt vettem észre magamon,hogy izgat ez a dolog.Akkor dobtam fel a témát,ha újra akad egy férfi,akivel lefekstik,hívja el,csináljuk hármasban.Meglepetésemre nem utasította el az ötletem,hanem kérdezősködött,hogyan gondoltam.Egy társkeresőn elkezdett férfiakkal ismerkedni,mondhatni elég sikeresen. Neki annyi volt a kikötése,a megismerkedéskor,ill. az első alkalomnál ne legyek jelen. Talált is egy olyan férfit,aki hajlandó volt hármasban csinálni. Igaz,mielőtt elhozta hozzánk,már háromszor is lefeküdtek ketten. Rövid ideig hármasoztunk,aztán a pasi felszívódott. Utána már csak náha-néha voltunk hármasban. Sok férfi nem vállalta be,hogy én is jelen legyek. Bár ezt a nejem mondta,ezért nem biztos hogy úgy is volt. Lényeg a lényeg:Aki olyan,azt nem kell "rávenni",aki nem,ott hiába minden,csak rosszabb lesz a helyzet,ha erőltetik.
2023. jún. 4. 15:02
 19/32 A kérdező kommentje:
# 13-as veled ez történt? Közölte a feleséged? Érdekes eset nők is vannak akik kezdeményeznek? Ha tetszik ha nem ez van? Leirhatnád ha gáz akkor privát is jöhet!
2023. jún. 4. 15:47
 20/32 A kérdező kommentje:
# 18-as akkor téged a feleséged irányit? Eddig mindenki az ellenkezőjét irta le!
2023. jún. 4. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!