Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz volt a pasival a szex....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz volt a pasival a szex. Ő akar folytatást,én nem! Hogy mondjam meg neki? Őszintén a miértjét vagy csak azt,hogy nem akarok többet?

Figyelt kérdés
Nem csak a szex nem volt jó,hanem alapból a stílusa,határozatlansága,hiányzik belöle a férfiasság. Eddig másképp ismertem,de a szexben sem vagyunk egy hullámhosszon! Őszinte legyek,elmondjam neki? Vagy csak simán ejtsem?
2023. jan. 7. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
De legalább te nőies voltál, széttetted a lábad és szóltál neki hogy jöhetsz???
2023. jan. 8. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
A szexhez két ember kell. Ha rossz volt, abban neked is részed van. És ha nem akarsz folytatást, mondd meg neki, hogy nem vagytok egy hullámhosszon és kész.
2023. jan. 8. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Én nem szoktam megmondani, hogy miért nem volt jó vele. Mi értelme megbántani, vagy rombolni az önbizalmát, csak mert pont velem nem volt jó? Attól lehet, hogy mással jó neki. Csak simán azt mondom, hogy nem akarok folytatást. Legtöbbször megértették és nem voltak tapadósak.
2023. jan. 8. 08:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nem értem ezt a női logikát. Ha rossz volt vele, akkor szex közben miért nem irányítottad őt, miért nem beszéltétek meg, hogy neked mi a jó, mit szeretnél stb.?
2023. jan. 8. 17:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó és a többiek! Kb a szájábarágtam már előtte is meg közbe is,hogy miket szeretek,mi jön be,mi ami nem tetszik. Ugyan úgy rákérdeztem fordítva is. De a férfiasságot,magabiztosságot,huncutsagot,úgymondd "macsóságot" nem én szeretném megtanítani neki. Nyilván volt mással is,hogy az első nem 100%os volt,kisebb nagyobb instrukciók kellettek hozzá mind a kettőnknek. De nekem nem abból áll a szex,hogy ki be 2 perc és szia. Ha közbe nincs érintés,nincs simogatás,nincs erogén zónák izgatása. Még ha rosszul nyúlna pl a mellemhez,vagy rosszul csókolná a nyakam össze tenném a két kezem,de semmi. Nem szeretem ha sgy férfi rámenős,én sem vagyok az,ha izgul is belefér,de egy normális magabiztosság,játékosság kell. Ez lett volna a kérdésem,hogy változtathatóe?
2023. jan. 8. 18:40
 16/17 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Így már értelek,ezzel valóban nem sokmindent lehet tennk Sajnos ez az embertípus megtalálható mind2 nemben, ők azok akik csak túl akarnak esni az egészen,nem is érdekli őket az aktus,meg a partnerük se. Felesleges neki magyaráznod, hogy miért nem akarsz folytatást, fel se fogja fogni egy kicsit sem,még te leszel hülye. Egyszerűen intézd el valami sablonos közhellyel,hogy nem volt meg a szikra,vagy vmi ilyesmivel.

2023. jan. 8. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül, mit mondtál neki?
2023. jan. 25. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!