Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz volt a pasival a szex. Ő akar folytatást,én nem! Hogy mondjam meg neki? Őszintén a miértjét vagy csak azt,hogy nem akarok többet?
Igaza van az eddigieknek, főleg a négyesnek, de én mégis azt mondom, hogy mondd el.
Mert, hiába akar ő türelmes, meg odafigyelő lenni, ha ez a nőknek nem jön be. Valószínűleg a következőnek sem fog. Neki kell változtatni, akkor is, ha elméletileg ő most csinálja jól.
Vagy nem jól, igazából tök mindegy, mert nem működött.
Én sem mondanám el neki, de én nyuszi vagyok. Szimplán csak megmondanám, hogy úgy érzem, nem vagyunk egy hullámhosszon. Ha esetleg érdeklődik, hogy mi volt a gond, akkor esetleg megemlíteném, hogy én mást preferálok a szexben, vagy nincs meg a kémia részemről, ilyesmi.
De egyébként arra nem gondoltok, hogy lehet, hogy a srác nem "nem akart rárontani ajtóstul", hanem csak ilyen típus, és kész? Meg lehet neki mondani ezt, de szerintem nem sok minden változna. Ha "erőszakkal" veszi magát rá a "tökösségre", az eléggé elbaltázott eredménnyel járhat. Volt egy ilyen partnerem, és full rosszul jött ki a megjátszott macsósága, abszolút visszatetsző volt, és át is esett a ló túloldalára. Ezért sem mennék ebbe bele, a kérdezőnek ez a stílus nem jön be, más nőnek meg lehet, hogy tökéletes lenne.
hmmm
En mindig oszinten elmondtam h mi volt a bajom
Hatha tanul belole....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!