Az van, hogy tavasszal megyünk osztálykirándulásra vonattal 2 órás út és a vonaton nincs hol pisilnem mert a wc mocskos ott nem akarok könnyíteni magamon. Lehet fel kéne vennem egy pelenkát mondjuk szoknya alà? Alatta a folytatás⬇️
Tavasszal... most meg még 2021 van. Tehát van idő tesztelni! Vegyél pelenkát és otthoni körülmények között próbáld ki.
Meg amit még otthon tudsz gyakorolni az az hogy úgy pisilsz hogy nem ülsz le. Kell hozzá lábizom, de meg lehet oldani.
Szerintem senkinek nem fog feltűnni.
Ha nem valami nagyon szűk szoknyát veszel fel akkor nem is lehet észrevenni.
Az, hogy mennyi fér bele leginkább a pelenka típusától függ, egy vastagabb éjszakai pelenka sokat kibír, viszont amikor megtelik akkor baromi nagy és kénylemetlen lesz.
Pár óra alatt nem kell félni a szagoktól. Azt, hogy mikor kell cserélni, mennyit bír leginkább saját tapasztalatból lehet eldönteni. Szóval ha fel is veszed, ne akkor próbáld ki először, mert annak nagyon kínos vége is lehet.
Hiába tud egy pelenka nagyon sok folyadékot felszívni, de azt folyamatos lassú szivárgásra tervezik, nem biztos, hogy a hirtelen nagy mennyiséggel is boldogulni fog. Illetve cserénél mindig számolni kell azzal, hogy a régi telit valahova el kell tüntetni. Az oldalt ragasztós pelenkát egész macerás alló helyzetben magadon cserélni, a bugyishoz viszont le kell vetkőzni, ami nyilvános helyen nem egyszerű.
Szerintem nem ciki. Többen használnak ilyet, csak felénk ez magyon tabu téma.
Amúgy meg a nagy lófåszt mocskos a vonat mosdója. Főleg egy több kocsiból álló vonat esetében jó eséllyel találsz elfogadható tisztaságút. De ha csak egy van, akkor sem fog semmi történni , ha egyszer használod.
Nekem sem rohadt le semmim, hiába utazgatok föl-alá vonattal az országban huszonsok éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!