Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az van, hogy tavasszal megyünk...

Az van, hogy tavasszal megyünk osztálykirándulásra vonattal 2 órás út és a vonaton nincs hol pisilnem mert a wc mocskos ott nem akarok könnyíteni magamon. Lehet fel kéne vennem egy pelenkát mondjuk szoknya alà? Alatta a folytatás⬇️

Figyelt kérdés
Abba pisilni nem hiszem ,hogy néznének a többiek mivel gyakran veszek fel suliba szoknyát én csak erre az egy opcióra tudok gondolni a wc fülkébe meg tudnám cserélni a pelenkàt viszont sosem pisiltem pelenkába nem tudom hogy kell meg mennyi vizelet fér bele , az a baj gyakran szoktam wc-zni suliba is és ilyenkor nehéz megoldani szerintetek jó ötlet lenne ez? Várom a válaszokat (nem vagyok beteg csak megjegyzem) kérem csak normális emberek írjanak! Vagy mi mást kéne csinálnom? 16/l

2021. dec. 27. 15:54
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
89%
Mennyien ráharapnak a gumicsontra, trollkodik ha nem esett volna még le...
2022. jan. 1. 22:10
 42/55 A kérdező kommentje:
Ezt mégis honnan veszed okoska miért is hazudnék nálam ez valós probléma szép estét
2022. jan. 1. 22:16
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem fejtem ki, hogy mi alapján lehet könnyen kiszűrni itt a trollokat, de igazából már elején tudni lehetett, ma csak biztossá vált.
2022. jan. 1. 22:20
 44/55 A kérdező kommentje:
Na ennek nagyon örülök szia😃
2022. jan. 1. 22:26
 45/55 anonim ***** válasza:
96%
Nyugi nem szoktam trollokat etetni, csak legalább jeleztem a többieknek, hogy aki esetleg bedőlne, azt se fecsérelje az idejét.
2022. jan. 1. 23:09
 46/55 erogeen ***** válasza:
20%
Majd számolj be, hogy működik a dolog. Hányszor, mennyit pisiltél bele. Szerintem az utazást simán ki kell, hogy bírja. Az is lehet. Hogy a vonatozást kibírod pisilés nélkül. Szóval vissza lehet tartani. Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt bepisilnél, de fő a biztonság.
2022. jan. 2. 08:18
 47/55 kismerci válasza:
22%
a legjobb felnott pelenka az a tena flex maxi konnyen felhelyezhető meg a vizeletet is konnyen felszivja tudom ajanlani
2022. jan. 2. 10:55
 48/55 erogeen ***** válasza:
3%
Na szóval.. Már pisiltem pelusban, de hamarosan ki fogom próbálni, mennyit is bír. Ha sokáig visszatartom, akkor kb 1 liter belemegy. Meglátjuk az eredményt. Majd írok.
2022. jan. 2. 13:25
 49/55 A kérdező kommentje:
Pivát
2022. jan. 2. 13:37
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell pelenka.

Én ma mentem túrázni. Úgy értem oda, hogy pisilnem kellett (én hülye egy csomó üdítőitalt megittam előtte :D ), aztán láttam egy táblát ott, hogy kamerával őrzött terület. Nem tudtam, hogy csak az a rész vagy akárhol lehetnek kamerák, szóval nem nagyon mertem elintézni a természetben.

Visszafele az állomáson nem találtam wct, de akkor már a sírás kerülgetett. Megvártam a szerelvényt (amin szintén nem volt wc) és én úgy oldottam meg, hogy amíg várakoztam a szerelvényre meg amíg utaztam addig olvastam. Nagyon szépen belemerültem a könyvbe teljesen el is feledkeztem arról hogy pisilnem kell. Amikor leszálltam a végállomásnál akkor jutott újra eszembe, de szerencsére ott volt wc.

Ha valamivel le tudod kötni a figyelmed (könyv, Youtube csatorna, zene, bármi) akkor simán nem érzed az ingert.

2022. jan. 24. 00:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!