Az van, hogy tavasszal megyünk osztálykirándulásra vonattal 2 órás út és a vonaton nincs hol pisilnem mert a wc mocskos ott nem akarok könnyíteni magamon. Lehet fel kéne vennem egy pelenkát mondjuk szoknya alà? Alatta a folytatás⬇️
Nem feltétlenül kell pelenka.
Én ma mentem túrázni. Úgy értem oda, hogy pisilnem kellett (én hülye egy csomó üdítőitalt megittam előtte :D ), aztán láttam egy táblát ott, hogy kamerával őrzött terület. Nem tudtam, hogy csak az a rész vagy akárhol lehetnek kamerák, szóval nem nagyon mertem elintézni a természetben.
Visszafele az állomáson nem találtam wct, de akkor már a sírás kerülgetett. Megvártam a szerelvényt (amin szintén nem volt wc) és én úgy oldottam meg, hogy amíg várakoztam a szerelvényre meg amíg utaztam addig olvastam. Nagyon szépen belemerültem a könyvbe teljesen el is feledkeztem arról hogy pisilnem kell. Amikor leszálltam a végállomásnál akkor jutott újra eszembe, de szerencsére ott volt wc.
Ha valamivel le tudod kötni a figyelmed (könyv, Youtube csatorna, zene, bármi) akkor simán nem érzed az ingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!