Az van, hogy tavasszal megyünk osztálykirándulásra vonattal 2 órás út és a vonaton nincs hol pisilnem mert a wc mocskos ott nem akarok könnyíteni magamon. Lehet fel kéne vennem egy pelenkát mondjuk szoknya alà? Alatta a folytatás⬇️
Amúgy a vonatokon a wc nem szokott rossz állapotban lenni, de ha olyan állapotban is hagyják, simán fölé tudsz hajolni, nem kell ráülnöd (mondjuk nem is tudom létezik-e olyan ember aki ráül a vonat wcjére). A szerelvény amivel az említett túrára mentem és arról hazafele, nem vonat volt, ezért nem volt rajta wc máskülönben elintéztem volna ott a dolgomat. Sőt én gyakran megye el a vonaton a wcre és eddig semmi bajon nem lett, feleslegesnek tartom, hogy az állomásig vagy hazáig szenvedjek, ha ott van egy wc a közelemben. :D
Amit meg írnak hogy 2 órát ki kell bírni, abban is van valami. Az egyetemen 1,5 órás előadásokat kell végig ülnöd, szünet nélkül. A munkahelyen is lesz, hogy 2-3 órán át nem tudsz szünetre menni. Hacsak nincs valami szervi baja, se az egyetemista, se a dolgozó ember nem hord pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!