Hogy mondják angolul, hogy? "Én is akarok majd videókat csinálni és feltölteni, de csak leghamarabb szeptemberben tudom megvenni a sztorykat, mert akkor lesz rá pénzem. (FOLYTATÁS LENN. )
Ha meglesz, akkor elküldöm neked is. Neked melyik van meg és melyik kellene? Én tervezem megvenni a következőket: . "
Nem nagyon megy a magyarról-angolra fordítás, mivel még csak most tanulom és sokat olvasok angolul. Sokat segített az olvasás, és sok mindent megértek, de még nem tudok önállóan fogalmazni, ezért kérek hozzá segítséget, ha szabad.
I want to make videos and upload them too but the earliest time I'll be able to do so will be in September. That's when I'll be able to afford to buy the stories.
When I'll have them, I'll send them to you too. Which ones do you have and which ones do you need/want?
I plan to buy the following stories:
#4!
Ha mar hirdeted a hulysegedet, legalabb helyesen tedd.
I would like to make videos of horses' cocks lickings.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!