Ha csak németül tanulok, de nem tudok angolul, az hátrány? Csak 1 nyelvet akarok megtanulni. Tapasztalatok jöhetnek.
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 21:19
2/5 anonim válasza:
én is németet tanulok, ugyan tanitják az angolt is, de olyan szinten nem megy h már ha akarnám se lennék rá képes, és tudom h ez hátrány de majd inkább választok valami másik nyelvet helyette pl sanyolt, de nem fogja helyettesiteni az angolt az se
3/5 A kérdező kommentje:
Én is a spanyolon gondolkodtam még, s bàr tudom hogy a spanyol angol pàrosítàssal jó, az angol nehezebbnek tűnik a németnél. Majd làtom.
2015. nov. 26. 22:11
4/5 anonim válasza:
Attól függ. Európában bőven elég a német, de a világ többi részén már sajnos elvárás.
5/5 anonim válasza:
Az angol ma már nem számít extrának, teljesen alap, hogy valamilyen szinten beszélni/érteni kell.
A hétköznapi életben is rengetegszer találkozni angol fogalmakkal, kifejezésekkel, muszáj lesz megtanulnod előbb-utóbb,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!