Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hányszor kaptatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hányszor kaptatok eddig ezen az oldalon, vagy bárhol máshol kéretlen farok képeket?

Figyelt kérdés
El szoktátok menteni a csinosabb darabokat?

2023. jan. 7. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sokat 10+, viszont olyat meg nem, amit le is menettem volna. Mind igenytelen, kicsi, rosszul fokuszalt, nagy has, dzsungel…
2023. jan. 7. 23:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Túl sokat. Ahogy az előttem szólok is leírták a legtöbb minősíthetetlen volt és eszembe se jutott lementeni őket
2023. jan. 8. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

#2 vagyok ismét. Volt egyetlenegy kedves férfi, akinek sikerült elkapnia, hogy mit szeretnék látni. Sajnos a kép minőségben nem ütötte meg nálam a mércét, viszont olyan kompozíciót mutatott, amit végre a fantáziám és a vágyaim meg tudtak tölteni. Remélem, megfogadja a tanácsomat és megörökíti magát egy profi fotóssal. Azt biztos, hogy eltenném magamnak ^^

Ha olvasod ezt, kedves Ismeretlen, köszönöm!

2023. jan. 8. 00:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Rengetegszer, és nem csinálok vele semmit, inkább tiltom az illetőt mert mindig undorító az ilyen kéretlen jellegű dolog.
2023. jan. 8. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
#13: Bocsánatot kérek a többiektől az offolásért, de szeretnék reagálni. Igen, én vagyok az adott illető. Nyilván tudom, hogy technikailag egyáltalán nem jó képeket tudok lőni, de amúgy is nagyon kevesek láttak így, és azért örülök, hogy legalább sikerült egy kis örömet szereznem neked. Kíváncsi lettem volna sok mindenre, de megértem, ha inkább a történet rövidre zárása mellett döntöttél. (Bár be kell vallanom, izgatott, amit a képem láttán írtál, és eddig sajnos nagyon kevés olyan nőhöz volt szerencsém, akivel őszintén lehetett beszélgetni hasonló témákról, vagy akár tovább el lehetett jutni. Persze alapelvem az udvariasság, a tisztességes, normális viselkedés, nem erőltetem a szexuális témákat, de ha akad egy olyan, kellőképpen intelligens és huncut hölgy, aki akár az erotika/szexualitás mezején is szeret normális módon kalandozni, az elől nem szoktam elzárkózni.)
2023. jan. 8. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Ismeretlen Úr!

Boldog vagyok, hogy visszanéztél! Tartozom egy magyarázattal a rövidre zárást illetően, ugyanis nem kaptam engedélyt arra, hogy a képeken kívül másról beszélgessek bárkivel is. Egyvalakivel ezt mégis megszegtem, és várom méltó büntetésem érte az Uramtól.

Legmélyebb tisztelettel:

2023. jan. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!