Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hányszor kaptatok eddig ezen az oldalon, vagy bárhol máshol kéretlen farok képeket?
Figyelt kérdés
El szoktátok menteni a csinosabb darabokat?2023. jan. 7. 21:05
2/16 anonim válasza:
Nagyon szeretnék végre egy igazi szép akt képet látni egy farokról, amin egy amatőr modell látható, de a képet egy profi fotós készítette egy izgató szögből lőve, szőrtelenül. De helyette csak minősíthetetlen vackokat kapok, amin még hátra sincs húzva a farok, ápolatlan szőrzettel, sötéten, rosszul fókuszálva :(
3/16 anonim válasza:
Mert úgy a szép, ha hátra van húzva a fityma?
4/16 anonim válasza:
Rengetegszer kaptam már. A legtöbb kritikán aluli, ahogy a 2.írja, dzsungelesen szőrös, igénytelen, rossz póz, nem látszik ki a makk, stb.
Úgyhogy igen, a "csinosabb darabokat" volt, hogy elmentettem, bár inkább csak ha tudtam, kitől van (az meg akkor már nem kifejezetten kéretlen kép volt).
5/16 anonim válasza:
#3 nem tőlem kérdezted, de igen, nyilván úgy a szép.
6/16 anonim válasza:
Öt éve vagyok itt, de ebbe a kategóriába csak egy pár hónapja válaszolgatok és eddig kevesebb, mint tíz olyan képet kaptam. Természetesen egyiket sem mentettem le.
7/16 anonim válasza:
Ameddig nem volt tiltva mindenki, addig sokszor.
8/16 anonim válasza:
Ha jól néz ki és nagy, elmentem. Nem vagyok szűz lány már, én szeretem a férfiakat.
9/16 anonim válasza:
Néhányszor, de nem mentettem le egyet sem.
Lehet, túl szentimentális vagyok, nekem egy random idegen farka (főleg ilyen gusztustalanul mutogatva) undorító és hányingert keltő.
10/16 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy annak ellenére, hogy leírom, hogy igényes képet várok, még mindig nem képesek megütni a szintet :(
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!