Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Miért hiszitek, hogy vonzó,ha kéretlenül küldtök képet a farkatokról egy nőnek?
Mit hisznek ilyenkor a pasik?
Azt, hogy mindent eldob a kezéből a nő és rohanni fog, hogy minél előbb a "övé" legyen az, amit a képen látott?
Mert képtelenek gondolkodni. Azt képzelik, hogy ha őket begerjeszti egy csupasz cici, vagy punci, akkor nyilván minket is nedvessé tesz egy farokszelfi.
Amikor ilyet kapok, pontosan tudom, hogy nem kell tovább beszélgetnem az illetővel, mert fingja sincs arról, mi fán terem egy nő.
Nem hiszem hogy vonzó lenne ha kéretlenül küldenék.
Kétszer küldtem de olyannak akivel közelebbi kapcsolatba kerültem.
#9: Nekem is küldözgetnek. Itt anonim ír az ember, sok kérdésnél azt hiszik, hogy nő vagyok. Egyszerűen teljes mértékben tojok arra, ha valaki ilyen képet küld. Nem befolyásolja az életem, az illetőt minősíti.
A panaszkodásban az szokott zavarni, ha a pasik többségére ráhúzzák.
(Azt is hozzátenném, hogy már azt is kattantnak tartják, aki normálisan ír. Volt, akit megdicsértem instán, hogy jó képeket csinál. Mármint tényleg fotózott, nem szelfikre gondolok, hanem tájakra, épületekre. Választ sem kaptam, pedig nem nyomulni akartam, csak pozitív lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!