Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, miért jó, hogy tök random lányoknak képet küldetek a farkatokról?
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!!! Egy normális és rendes férfi ilyet nem csinál.
Na, hova küldhetem a képet?
ha egy csaj már jól megnézi, sőt, ha csak egy fél másodpercre elgondolkozik rajta, hogy milyen lenne, már megérte! :)
Amúgy én sem szoktam küldeni, de ha küldenék, akkor csak incselkedésnek küldeném és tudom, hogy semmi nem lenne belőle, de a fantáziámban az lenne, hogy a csaj a farkamról fantáziál és nézegeti (még ha nem is igaz, az álomban élni jó dolog)
Pont azért, amiért az emberek instára/facebookra posztolják hogy milyen szépek a tükör előtt, vagy milyen drága kaját rendeltek.
Visszacsatolás. Ez egy anonim fórum, tökéletes ilyen jellegű információra, hogy mások mit gondolnak a férfiasság szimbólumáról.
Egyébként az ilyen kérdésekre rendszerint soha nem jön konkluzív komment, mert akik csinálják ide nem fognak írni, hiszen a kérdés már úgy van feltéve, hogy látszódjon belőle milyen válasz az elvárt. Ellenkező esetben meg jöhet a diszlájk és a hurrogás.
Nyugi férfiként sem értem mert kérésre sem adok senkinek sem pedig nem vagyok prűd .
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!