Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem írnak csak úgy random fiúkra, hogy szexeljenek egyet?
Szerintem tök szuper volna ha a csajok is ilyen nyitottak volnánk és gyakran belemennének szexbe. Pl csak írna, hogy szia szeretném ha megdugnál ma este, gyere át. Meg nyitottak lehetnének két pasira is.. meg ilyesmik, szerintem nagyon jó volna. Biztos ők is élveznék, de nem tudom miért jó ez, hogy megtartóztatják magukat meg kéretik magukat sokan.
Szerintetek van rá esély, hogy az egyenlőségnek köszönhetően a jövőben majd lesznek már sokan ilyen lányok?:)
Legalább indokolnád meg.. :D
A szex mindig érzelem:) Én mindig szerelmes vagyok a lányba akivel szexelek!
Sztem vannak ilyen lányok.
De most őszintén melyik az izgatóbb, ha a csaj csak odadobja magát, vagy ha te szerzed meg?
Én nem szoktam kéretni magam, de soha nem írtam ilyet egy pasinak h jöjjön át és d*gjon meg. Lehet azért mert kicsit félek, h elutasítana, meg kicsit cikinek érezném.
Jobban szeretem ha a pasi hozza ezt fel nekem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!