Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban élő nők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsolt030 kérdése:

Kapcsolatban élő nők is vágynak rá hogy más pasikkal is szexeljenek?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ milyen az a kapcsolat... ha jó és kiegyensúlyozott, teljes szexuális téren is akkor lehet megnéznek más pasit az utcán (hűséget nem vakságot), de vágyni nem fognak rá.
2019. szept. 13. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Fantázia szintjén biztosan (legalábbis miután elszállt a lila köd, addig lehet hogy csak arra az egy pasira tudnak úgy nézni)... de ha minden rendben van az ágyban akkor ez nem lesz több mint fantázia.
2019. szept. 13. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam is.
2019. szept. 13. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, amikor a réginél kaki volt, meg semmi szex, semmi megoldás, akkor is csak szex miatt mentem félre, nem más pasi miatt.
2019. szept. 13. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Házas vagyok. Vágyom mással is a szexre mert mindenki más és más. Mindenki mást nyújt. A férjemet is vonza pár nő. Nincs ezzel gond. Ez csak szex. Nálunk nem okoz gondot, sőtt jobbá tette a kapcsolatunkat is.
2021. jan. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!