Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért nem írnak csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem írnak csak úgy random fiúkra, hogy szexeljenek egyet?

Figyelt kérdés

Szerintem tök szuper volna ha a csajok is ilyen nyitottak volnánk és gyakran belemennének szexbe. Pl csak írna, hogy szia szeretném ha megdugnál ma este, gyere át. Meg nyitottak lehetnének két pasira is.. meg ilyesmik, szerintem nagyon jó volna. Biztos ők is élveznék, de nem tudom miért jó ez, hogy megtartóztatják magukat meg kéretik magukat sokan.

Szerintetek van rá esély, hogy az egyenlőségnek köszönhetően a jövőben majd lesznek már sokan ilyen lányok?:)

2019. okt. 27. 18:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Miért írjak rá a pasik rá ha azok írnak rám?! Eddig akármilyen pasi bejött, voltam olyan szerencsés hogy én is bejöttem neki, mégha csak szex is lett belőle. Max akkor írok rájuk, ha nagyon-nagyon bejön valaki, de ez kb 10ből 1 eset.
2019. okt. 27. 19:27
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Engem eddig 2. lány keresett így meg hogy szexelni akar velem, de igazából csak az egyik akart.
2019. okt. 27. 19:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
A nemi egyenlőség terén élen járó országokat elnézve: igen, a jövőben valószínűleg több ilyen lány lesz. De ehhez az átlagos szexuális- és viselkedéskultúra olyan szintje kell, amitől Magyarország még igencsak messze van!
2019. okt. 27. 19:51
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

Hát nem tudom... ha rámírna egy srác, hogy gyere szexeljünk, abban a pillanatban letiltanám, még akkor is, ha bejön alapvetően. Éppen ezért (magamból kiindulva) nem írok ilyet. Nem mindenki függ a szextől.

L

2019. okt. 27. 20:08
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, hiányzik a logika. Azt írod, te szerelmes vagy abba, akivel lefekszel. Az nem zavarna, ha találna egy jobbat (mindenkinél van jobb), és ráírna, hogy gyere szexelni?! Esetleg nem is jobb, csak kiváncsi volt. Minden nap várhatnád, hogy kit találsz az ágyában. Gondold újra...

Nekem úgy tűnik, te lusta vagy, várod a sült galambot.

2019. okt. 28. 06:26
 26/28 anonim ***** válasza:
17%
Tekintve hogy a nők genetikai kódolásában benne van hogy a szexhez megkeressék a számukra legalkalmasabb hímet míg a férfialban az van hogy szórják a magokat ahogy tudják így a válasz az hogy a büdös életben nem lesz ilyen és ez nem is baj.
2019. okt. 28. 13:11
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki bejön, annak felajánlom. De random vadidegennek, vagy az utolsó nyominak? Ne már... xD
2019. okt. 30. 14:49
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
80%ban én kezdeményeztem mindig. Sose volt gond vele. Mindig nyíltan kimondtam hogy ha csak szex kellett.
2021. jan. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!