Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem írnak csak úgy random fiúkra, hogy szexeljenek egyet?
Szerintem tök szuper volna ha a csajok is ilyen nyitottak volnánk és gyakran belemennének szexbe. Pl csak írna, hogy szia szeretném ha megdugnál ma este, gyere át. Meg nyitottak lehetnének két pasira is.. meg ilyesmik, szerintem nagyon jó volna. Biztos ők is élveznék, de nem tudom miért jó ez, hogy megtartóztatják magukat meg kéretik magukat sokan.
Szerintetek van rá esély, hogy az egyenlőségnek köszönhetően a jövőben majd lesznek már sokan ilyen lányok?:)
9, hogyne.. hogyne XD ne a szuperhelyes srácra gondolj a gimiből, hanem egy átlagos férfira, aki olyan mint egy átlagos lány, azzal a különbséggel, hogy egy átlagos nő kismillió megkeresést kap, az átlagos pasit, meg a jófej csaj veszi észre, de nem szex miatt, hanem azért, hogy megkérdezze tőle miért van rossz kedve, szóval ez szimpla kedvesség nem pedig szexuális szándék.
egy férfi vágyik rá, hogy a nő tárgyiasítsa őt és szexuális eszközként tekintsen rá!
10!
"Lehet azért mert kicsit félek, h elutasítana, meg kicsit cikinek érezném."
HÁHÁ! kibújt a szög a zsákból! Az embert a félelmei irányítják, hoppá, ugye milyen rossz az elutasítás.. nyilván nem a te "bűnöd" de ugye ha a pasi keres meg és ő hozza fel akkor ugye neki fog fájni ha te elutasítod :/ ez így nem fair.. <- na erről beszélek! nesze neked fenenagy női empátia :(
Jó, most nyilván nem téged bántalak ezzel, csak leírom a másik oldalt. Azért sem akarlak csesztetni, mert legalább tökre használható választ adtál, és őszintét is, szóval pacsi :D
amúgy meg, azért az is jó ha csak odaadja magát.. nincs bennem olyan, hogy ha ennyire könnyű akkor nem is kell, meg ilyesmi :D nyilván élvezném mert a nők általában szépek és izgatóak. akiért harcolni kell az is jó, de ha meg szemét és játszik, akkor meg csak az időt pazarolom rá, és úgy még rosszabbul esik ha beleélem magam aztán ő meg kihátrál, szóval..
Csak úgy random nőkre én sem írok rá. Kell valami, ami felkelti az érdeklődésemet. És olyankor sem azzal kezdem, hogy akar-e szexelni. Mert miért akarna..? Felkavarom benne az álló vizet. Szerintem a lányok simán gyávábbak. Nem kell ragozni.
Volt már olyan nő (ismertem innen gyk-ról) hogy váratlanul megkérdezte lefeküdnék-e vele. Semmi kivetni valót nem találok a dologban. Őszinte volt, bátor.
13, ez nem arról szól, hogy csak lyuk legyen alatta, hanem arról, hogy élvezzük a szexet, próbáljunk ki több mindent, több mindenkit, felfedezés, változatosság!
+, az sem zavaró ha velem párkapcsolatban mással szexelnek. én nyitott vagyok, az érzelmek és a vágyak nálam nem tartoznak egy kalap alá, megértem ha valaki mást gondol erről, bár azokat, akik gyávaságból vagy megszokásból és hagyományból választják a kizárólagosságot azokat azért nem csípem.
14, mit érdekel más véleménye?
amúgy ja, azok a barom hatalommániás középkori vadbarmok főzték,akik azt hitték birtokolhatnak más emberi lényeket és vér szerinti örököst akartak. ne aggódj, ahol tudom ekézem is az egyházakat. de az ő kapzsi mivoltuk végett nem akarok szívni, én szabad vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!