Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karácsonyi céges bulin lefeküdtem a főnökömmel, hogy kellene kezelnem?
A karácsonyi céges bulin szexeltem a főnökömmel, azóta nem találkoztunk. Holnap lesz az első nap, amikor találkozunk, hogyan kellen hozzá viszonyulnom?
Amit még tudni kell, hogy egy nagyon csinos 35-ös nőről van szó, de melóban egy igazi véresszájú náci. Úgyhogy nem akarnék tőle semmit, se kapcsolatot, de még ilyen munkahelyi szexkapcsolatot se. Egyszer jó volt, de köszönöm elég volt. Hogy kezeljem a szituációt, hogy ne legyen belőle kellemetlenség, de ne veszítsem el a melómat se?
Szerintem addig fölösleges ezen gondolkoznod, amég nem tudod ő mit reagál. Lehet ő sem akar semmit, és csak köszönés és minden megy tovább.
Amúgy ha esetleg ő többet szeretne, a megoldás az őszinteség. Ha nem akarsz többet, akkor nem.
Akkor ez egy sikeres csapatépítő volt, - lehet, hogy többszörös apa leszel!
:DDDDDD
Komolyra fordítva a szót:
Sok múlik azon, hogy ő hogyan gondolja tovább.
A problémás része az ennek, hogy ha ő akar folytatást és te vonakodsz, akkor nagy az esélye annak, hogy piros lapot kapsz!
Vélhetően tisztában voltál azzal már a kaland elején is, hogy te ebből nem akarsz semmi komolyat, de ha ennek tudatában is belementél egy saját magad kompromittálására kiváló élethelyzetbe, akkor megérdemled a sorsodat, - mert az agyadat a lábaid között hordod és nem gondolkodásra használod!
Gratulálhatsz magadnak, mert kiszolgáltatottá tetted magad egy fél órás enyelgéssel! Férfiként sem tudom sajnálni az ilyen férfiakat!
Ha nem keresett az óta akkor semmit nem kell vele kezdeni
Egyszeri alkalom voltál neki.
Alkalmi.
Minden ugyan úgy megy tovább.
Hogy esett meg a dolog? Ő kezdeményezte, vagy te?
Meg majd mesélj, hogy hogy alakult az első munkanapod...
Azóta beszéltél vele telefonon ? Vagy sms vagy bármilyen formába ?
Ittasak voltatok ?
Valaki esetleg tudd még róla?
Ha nem kereset semmilyen formába akkor csak szimplán volt egy szex és ennyi! Ő semm akarhat többet !
Azóta karácsonyi szabin voltunk, hol ő, hol én, úgyhogy nem beszéltünk semmilyen formában.
Persze, hogy ittasak voltunk, karácsonyi buli volt, úgy be volt mindenki karmolva, mint a szemét... Szerintem egyszerre nyitottunk a másik felé, nem mondanám, hogy én kezdeményeztem, de a végén én kérdeztem meg, hogy nem jön-e fel hozzám.
Arról meg fogalmam sincs, hogy tud-e róla valaki, a buliból együtt jöttünk el, de hogy mennyire voltunk egymásba gabalyodva és ezt ki látta, arról fogalmam sincs. Ma nem utalgatott ránk senki, ami jó jel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!