Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejött már nektek a szex innen?
Még nem :( pasik már ajánlkoztak, de hetero vagyok szóval az kizárt.
Pedig benne lennék nővel is és párral is a dologban. Kortól függetlenül :)
22f
Még nem jött össze senki,úgy néz ki nem is fog mert ha pár beszélgetés is volt,mire odakerülne a sor hogy találkozna az ember,addigra vagy eltünnek vagy mindenféle kifogással terelik a dolgot aztán lelépnek.
40/F
Mivel felvidéki vagyok, az ilyen gondolatok igazából meg se szuletnek a fejemben. A legtobb felhasználo BP-i, vagy épp más nagy városi. Meg eleve, ennek az oldalnak nem is ez a célja. Úgy hogy csak válaszolgatok. De már irogattam prá nagyon kellemes novel, akivel még akár lehetséges hogy ossze is johetett volna valami. De ez már a mult zenéje marad.
32F
Igen, egyszer.
Aztán, majdnem még egyszer, de ott nem tetszett a másik (pedig ő benne lett volna).
Igen, pár alkalommal voltam már együtt innen lánnyal!
Viszont sosem ez volt a cél, inkább csak a beszélgetés, és ismerkedés. De egy idő után, mind a ketten úgy éreztük ,hogy akarjuk a másikat. :)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!