Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azért szexelt egy férfival elsődlegesen csak, hogy legyen tőle gyereke, annál ez összejött, mi lett a vége?
Valamilyen futó vagy rövidebb ismeretségre stb. gondolok.
Hallottam ilyenről ezért vagyok kíváncsi ilyenkor hogy végződik?
Miért csinálja a nő ha csinálja?
Nagyon nyomorek aki ilyet csinal
De a pasi tobbnyire nem torodik se vele se a gyerekkel.
Én szívesen csinálnék gyereket egyedülálló nőnek, aki nem akar kapcsolatot, csak egy gyereket, és vállalja, hogy nélkülem neveli fel.
37/F
Boris Beckernek összejött... a csajszi lerépázta, kiszaladt a mosdóba kiköpte majd beinjektálta. Miért is csinálta? Mert Becker bá' akkoriban egy évente sokmillió dollárt kereső menő teniszező volt 😂
Van egy nőismerősöm aki szándékosan idegen "donortól" lett terhes. Nyaralás alatt kinézett magának egy jóképű fickót, azzal dugott pár napig védekezés nélkül s meg is lett az eredménye. A tag nem tudja hogy gyereke van, igaz az ismerősöm sem tudná megkeresni mert szándékosan nem kért tőle semmilyen kontaktot.
5 no lám de jó pld-k.
Az elsőnek van szakirodalma is: spermalopásnak hívják. azóta mindig félek ha teli szájjal és nem teli hólyaggal szalad valaki wc-re előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!