Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek összejött tinderről valami, esetleg kapcsolat vagy szex?
Nekem Tinderen volt kb 16matchem 1év alatt, a többség vissza se írt vagy néhány szóváltás után eltűnt. Randi nem lett.
A Tinder a legfelszínesebb társkereső ami csak létezik, máshol 80%-ban a profilkép számít, itt 95%-ban.
Maga a kereső is a vonzó emberek előnyhöz juttatására van beállítva.
Tehát ha téged mondjuk jobbra húznak 100-ból 1-szer az első napon, akkor téged nagyon hátra fog sorolni és jó ideig nem kapsz új matchet, míg a jóképű férfit 100-ból 20-szor jobbra húzzák és előre soroli az algoritmus, másnap már 200ból lehet újabb 40matche.
Ez azért is lehet, mert még a köztudatban gyakran szexpartnerkeresőként hivatkoznak rá, miközben a többen keresnek rajta párkapcsolatot.
Nagyon sok matchem volt, de töredéke volt az a lány, akikkel lehetett is minimálisan beszélgetni, aztán még azokból is fogyott, mire randira került a sor. Aztán pont kb feladtam az egészet, adtam még egy utolsó esélyt, találkoztam egy lánnyal, most leszünk 2 éve házasok.
Szóval lehet ilyen is.
#2 bp-n nyilván könnyebb, nagy számok törvénye, de én a videkiekre vagyok kivancsi és nem kis falukban varosokban probalkoztam, hanem az 5.legnagyobb városban az országban
#3 én is csak azért vagyok fenn, mert az esélyt meg kell adni de nem hiszem, hogy összejön onnan valaki vagy valami.
Hát ez van ha a pali full átlag, gyenge felhozatal, egyik gyereknek is 5-6 likeja van, meg annak a haverjainak is. Én meg amint felregeltem, kimentem wc-re utána 5 perc mlva kb ránézek a telóra egyből 40 like, mondom mivan ezekkel a nőkkel mindegyiknek kell a báttya. 3 nap alatt 200 like, topposok között is én vagyok a károly, nem 1 megvolt már onnan. Egyik nőt onnan fél évig kezelgettem, 2 hétig rendelgettem neki kajákat, 10 ezreket ráköltöttem minden nap, nemhiába d&g szettek rajtam
24f
5x bajnok
#7 na jolvan ne oszd itten az észt... Legalabb hogy mindenhova odairod hogy bajnok lehet tudni hogy melyik marha van ugy elszallva
Jól teszed haver, nem szabad leragadni egynél, bűn az a mi körünkben. Asszonyom van már 2 hónapja de tolom azért hétköznap a többit is, egyszer élünk, mit papucskodjak.
24f
5x bajnok
Áhh itt van a Gyakorikérdések Zorroja. Vagyis itt is itt van. Ez biztos valami új nyomorult aki itt próbál csajozni.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Igen volt, hogy Tinderről szedtem fel csajt. Somogy megye, F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!