Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejött már nektek a szex innen?
Figyelt kérdés
Nekem még semmi, pedig simán benne lennék 33/F2023. jan. 3. 12:52
4/69 anonim válasza:
Több is, 5-6 csajjal, max 8-al. Van akit máshonnan ismerek, de ide is jár(t) fel.
5/69 anonim válasza:
Volt innen régebben párkapcsolatom egy aranyos lánnyal.
Szóval igen.
6/69 anonim válasza:
Rossz kategóriába írtad, menj a homókhoz és sikered lesz.
Mert akinek csak ennyit jelentene hogy mindegy kivel csak szex legyen, annak pont elég a búzaság is.
7/69 anonim válasza:
A rendszeresen ide kommentelők 80%-át már levarrtam... a maradék 20% meg engem dugott meg... aki mást mond, az hazudik.
8/69 anonim válasza:
Csakis azért járok ide. Tavaj rá voltam kattanva a szűz pasikra, többet is beavattam, amíg az egyik nyomulni nem kezdett, alig tudtam levakarni. Azóta óvatosabb vagyok...
22L
9/69 anonim válasza:
Összejöhetett volna, de mivel nem azért vagyok itt, így nem lett semmi. Csupán két személyes találkozó.
B/L
10/69 anonim válasza:
2 fiatalemberrel összejöttem már innen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!