Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 - 50 feletti nők! Voltatok már 20 - 25 évvel fiatalabb férfival?
Voltam nálam 17 évvel fiatalabb sráccal, bár még csak most léptem be a 40+ táborba.
Éppen olyan volt, mint bármilyen más életkorú pasival.
És éppen annyira volt más, mint amennyire különbözik minden férfi.
Nem az életkor határozza meg egy ember szexuális érettségét, figyelmességét, de ebben a korban már ezt te is tudhatnád.
Én a másik fél voltam egy ilyen szexkapcsolatban, kb 2 évig tartott.
Szerintem mindekttőnknek szép élmények voltak, jókat is beszélgettünk.
Én a másik oldalt képviselem, elég sokáig tartó szexkapcsolat volt, nálam 23 évvel idősebb nővel, imádtuk minden egyes pillanatát
26/F
50 vagyok N, a legfiatalabb 26 volt, nem akartam😅 , de jó volt a szöveg és határozott volt, (nem gyerekre vágyom😅)
Semmi különbség nincs, talán annyi hogy a 40 + fölött sajnos kisebb a libidójuk a férfiaknak....
Nem kérek privátot!!!😅
Előző voltam😊
#7, az én legfiatalabbam 27 éves volt, nagyon izgalmas volt vele (is), de azért azt cáfolnám, hogy a 40+-os ffiaknak kisebb a libidójuk. Legalábbis akikhez eddig közöm volt, rendesen hozták a formát. 😉
47/N
#9 nem azt mondom hogy mindegyik, de nálam volt olyan hogy nem állt fel neki vagy nehezebben, vagy csak egymenetes volt....ilyenek
Általában lelki dolgok miatt, a 40 + sak, aki egyedülálló valami lelki problémája van, pl sokat masztizik, szorong..
A fiatalok még nem rágódnak semmin😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!