Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Használtátok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Használtátok már akkor a farkatokat dugásra, mikor még nem is érte el a teljes kifejlett méretét?

Figyelt kérdés
Tehát még növésben volt, mikor már dugtatok vele. Hány évesen érte el a maxot?

ma 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mikor érte el a maxot, és nem dugtam de 13 évesen 1x leszopott egy nálam jóvan idősebb lány inkább már nő. Az volt életem élménye és rendesen sikerült el is élveznem, addig előtte nem is jött még semmi.
ma 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerintem 16 évesen érte el a maximumot
ma 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
19 voltam mire elerte a maxit úgyhogy igen
ma 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ám fantázia :D

Milyen nő lehet az aki csak úgy leszopik egy 13 évest? :D

ma 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Olyan, akivel 4 nyarat töltöttünk együtt,egy utcában laktunk és kialakult egy közös baráti körünk.
ma 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Na és hány éves volt akkor az a "nő"? :D
ma 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
19 évesen dugtam először akkora szerintem már elérte a teljes méretét - de bármilyen hihetetlen már nem méregettem akkoriban, mert inkább csajoztam. Különben ugyebár nem hoztam volna össze a dolgot :)
ma 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!